OGLASIO SE AMSS: Vozačima se savetuje poseban OPREZ U PONEDELJAK!
Ilustracija, Foto: RINA

STANJE NA PUTEVIMA

OGLASIO SE AMSS: Vozačima se savetuje poseban OPREZ U PONEDELJAK!

Za ponedeljak, 14. februar, od 10 do 16 časova najavljeni su radovi na sanaciji kolovoza na obilaznici oko Beograda od petlje Orlovača do tunela Straževica, u smeru Beograd - Niš, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila

Objavljeno:

Vozače danas na putevima u Srbiji očekuju uglavnom povoljni uslovi za vožnju, samo se na deonicama u planinskim predelima gde ima do pet centimetara raskvašenog snega na kolovozima preporučuje oprez zbog moguće poledice, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Na putevima drugog i trećeg prioriteta na planinama zapada, jugozapada i jugoistoka Srbije i dalje su na snazi zimski uslovi vožnje uz obaveznu upotrebu lanaca, zimskih guma i drugih uredjaja, dodaje se u saopštenju.

I dalje je neprohodan put Odvraćenica - Preko Brdo, a zabrane za kamione s prikolicom i šlepere na snazi su na pojedinim putnim pravcima na Kopaoniku, Javoru, Goču, Goliji i Divčibarama, odnosno na teritoriji Kraljeva, Raške, Novog Pazara, Valjeva, Sjenice i Tutina.

Putevi, Granice
foto: Printscreen

Za ponedeljak, 14. februar, od 10 do 16 časova najavljeni su radovi na sanaciji kolovoza na obilaznici oko Beograda od petlje Orlovača do tunela Straževica, u smeru Beograd - Niš, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Prema izveštaju AMSS-a jutros od 6.00, na graničnim prelazima nema zadržavanja, osim na terminalu za teretna vozila na Horgošu gde se na carinsku proceduru na izlazu iz zemlje čeka oko sat i po.

(Espreso/ Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.