SVIMA JE SINOĆ BILO ŽAO DEVOJKE IZ ''POTERE'': OVO se ne pamti u ISTORIJI KVIZA! (VIDEO)
Ana Marković, Foto: Printscreen/Youtube/Milica Kvizzz

potera

SVIMA JE SINOĆ BILO ŽAO DEVOJKE IZ ''POTERE'': OVO se ne pamti u ISTORIJI KVIZA! (VIDEO)

Nakon prve igre i nadmudrivanja između takmičara Ane, Dragana i Dobrivoja, u drugu i završnu igru, prošla je samo Ana Marković, novinarka iz Novog Sada

Objavljeno:

Sinoćna epizoda Potere, kviza koji se emituje na Prvom kanalu Radio televizije Srbije, okončana je u korist Tragača, Žarka Stevanovića. U poslednjoj igri, on je ispred sebe imao simpatičnu novinarku Anu, koja možda nije ostvarila pobedu, ali je zbog svog osmeha i šarma, osvojila srce publike.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/Milica Kvizzz

Nakon prve igre i nadmudrivanja između takmičara Ane, Dragana i Dobrivoja, u drugu i završnu igru, prošla je samo Ana Marković, novinarka iz Novog Sada.

U dva minuta, ona je uspela da osvoji samo šest koraka, mučeći se sa pitanjima iz sporta najviše. Pa, ipak, koliko god da je i sama bila svesna da to nije rezultat koji će preznojiti Tragača. Stevanovića, ona nije skidala osmeh sa lica.

Kada je stao nasuprot nje, Žarko je kroz osmeh naveo kako se u jednom inostranom ciklusu Potere desilo da Tragač nije uspeo da odbrani pet koraka, ali da su spram njega tad stajala tri takmičara, te i da je taj video na Jutjubu doživeo milionski broj pregleda.

"Mojih šest nije malo, da su tu bili i saigrači..." rekla je ona kroz smeh na Žarkove reči.

Iako je imala priliku da ga tokom igre vrati nekoliko puta, Ani u tome nije uspela, te je druga i završna igra, okončana nakon skoro minuta.

I pored neuspeha, Ana je sa osmehom otišla kući, pokazujući još jednom da nekada nije bitno pobediti, već učestvovati. Svojim ponašanjem ona je pobrala simpatije, kako od strane Žarka, tako i od strane voditelja kviza, Jovana Memedovića, a sudeći po rekacijama, i na društvenim mrežama.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.