SINOĆ SU SVE OČI BILE UPRTE U "PRINCEZU OD ZNANJA"! Ovakvu Milicu još nismo videli u "Poteri", HRABAR IZBOR (FOTO)
Milica Jokanović, Foto: RTS Printscreen

PROMENA

SINOĆ SU SVE OČI BILE UPRTE U "PRINCEZU OD ZNANJA"! Ovakvu Milicu još nismo videli u "Poteri", HRABAR IZBOR (FOTO)

Rođena je u Zenici, u gradu gde su je svi voleli kao vedru i već tada prepametnu devojčicu

Objavljeno:

- Ja sam diplomirana pravnica trenutno bez posla. (Tražim) posao pravnice, može i bilo šta drugo u privredi i tako nešto dinamično, u nekom dinamičnom okruženju - rekla je nedavno tragačica u kvizu "Potera", Milica Jokanović.

Svi su Milicu primetili pre nekoliko godina kada je briljirala u kvizu "Slagalica", gotovo da nije bilo pitanja na koje ova krhka plavuša nije imala kao iz topa spreman odgovor. Zbunjeni, mahom muški protivnici, nisu mogli da veruju sa kakvom se lakoćom gubili od Milice.

A ona bi se samo skromno smešila nakon svake pobede i tako do velikog finala i naravno trijumfa u njemu. Već tada je pažnju na sebe skrenula i izjavom da godinama ne može da nađe posao, iako je diplomirani pravnik. Da li je moguće, zapitala se javnost, da u Srbiji nema posla za mladu osobu koja ima tako briljantno znanje.

Rođena je u Zenici, u gradu gde su je svi voleli kao vedru i već tada prepametnu devojčicu, kojoj umesto lutaka najdraža igračka bila enciklopedija koju je dobila na poklon od oca.

Početkom rata u BiH porodica Jokanović mora da beži iz Zenice, a Milica koja je tada imala deset godina i danas pamti trenutak kada joj je zapaljena kuća sa kojom je izgorela i njena biblioteka prepuna knjiga. Zarekla se tada sebi da će da nastavi da se obrazuje još više i da nikada neće stati sa sakupljanjem knjiga.

U školi je nastavila da briljira, nije bilo oblasti iz koje nije bila najbolja, ali se nikada nije nametala, nije sebe isticala u prvi plan, jednostavno njeno prebogato znanje nije moglo da ostane neprimećeno. I na fakultetu je samo ređala desetke, bila je jedan od najboljih studenata prava.

Ne ljuti se kada joj kažu da je kvizomanka, a recept za veliko znanje kaže da ne postoji. Ona samo upija informacije za koje proceni da su važne, puno čita, gleda emisije koje je interesuju, posmatra svet oko sebe.

1 / 8 Foto: Printskrin/RTS

Milica u skoro svakoj emisiji dominira kada je u pitanju znanje. Bistra, oštroumna i pametna, Milica je ponela i titulu najlepšeg tragača, ne zato što je jedina žena, nego što ume da pleni svojim izgledom.

Kada je u pitanju njen stajling, Princeza od znanja se najčešće opredeljuje za neke svedene i jednostavne kombinacije.

Milica Jokanović, tragač u kvizu Potera koju su prozvali "princezom od znanja" ponovo je glavna tema, ali ovoga puta je u pitanju totalno neobična frizura i tamnija boja kose.

1 / 2 Foto: Printscreen/RTS

Sada ne možemo reći da je u pitanju jednostavnost.

Milica se u sinoćnom kvizu pojavila sa vrlo neobičnom frizurom ali i znatno tamnijom bojom kose.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.