PUKLA BRUKA U ''POTERI'': Takmičar Miloš sigurno nije ponosan na ONO ŠTO JE UČINIO (VIDEO)
Miloš, Foto: Printscreen/Youtube/Milica Kvizzz

OVAKVU POTERU JOŠ NISMO GLEDALI

PUKLA BRUKA U ''POTERI'': Takmičar Miloš sigurno nije ponosan na ONO ŠTO JE UČINIO (VIDEO)

Takmičar Miloš je u prvom krugu kviza "Potera" odgovorio na samo tri pitanja, što bi značilo da je poneo sa sobom u igru 30.000 dinara

Objavljeno: 09:50h

O kvizu Potera često pričamo kad dođe do osvojene ogromne sume, dvoboja takmičara i tragača, pobeda u poslednjim sekundama, ali pominjemo i blamove i čudne situacije.

1 / 5 Foto: Printscreen

Sinoćnu epizodu kviza "Potera" srpski tviteraši su ocenili kao "najgoru ikada". Od četiri takmičara, samo jedan je uspeo da se plasira u poslednji krug igre i to sa osvojenih 20.000 dinara, a ostale je "uhvatio tragač" Žarko. Ipak, najveću osudu na društvenim mrežama je podneo prvi takmičar koji se odlučio za manju sumu u ponudi tragača i koji je odlučio da se bori za svega 3.000 dinara.

Takmičar Miloš je u prvom krugu odgovorio na samo tri pitanja, što bi značilo da je poneo sa sobom u igru 30.000 dinara. Relativno mala cifra, ali to nije prvi put da se desi na kvizu. Nije redak slučaj do sad bio i da upravo zbog tako lošeg odigranog kruga, takmičari izaberu veću sumu koju im ponudi tragač. Međutim, ovde stvari postaju čudne.

Iako su ga ostali takmičari savetovali da uzme ili osvojenu sumu od 30.000 ili veću on se odlučio za najmanju, od 3.000 što je iznenadilo sve u studiju, pa i voditelja Jovana Memedovića koji je naglasio kako se ovo nikad ranije nije desilo. Miloš je samo kratko objasnio kako zna da zna više od onoga što je pokazao, ali da će uzeti 3.000 svakako.

Takmičar, Potera
foto: Printscreen/Youtube/Milica Kvizzz

Međutim, tu nažalost nije kraj blamova za ovog takmičara. Na prvo pitanje kome je Marko Kraljević rečima ja pogubih od sebe boljega u narodnoj pesmi odao priznanje da je bolji junak od njega, takmičar je odgovorio begu Kostadinu umesto Musi Kesedžiji, što je tačan odgovor.

Potom nije znao odgovor na pitanje o autoru teksta iz 1876. o odnosu Turaka prema Srbima, za šta je rekao da ga je napisao Mark Tven umesto Viktora Igoa, a odmah se okliznuo i na sledeće pitanje, koji sisar se naziva morski jednorog. Takmičar je tu odgovorio morž, a tačan odgovor je bio narval.

Tragač ga je tu pribio uz zid i Miloš se više nije snašao, pa nije znao ni odgovor na pitanje koji je moreuz između Grenlanda i Islanda (Danski). Kraj je bio kada je promašio odgovor na pitanje koja vrsta likera je nazvana po karipskom ostrvu koje pripada Holandiji (Kurasao).

Sve se na kraju završilo standardno. Takmičar je pokunjeno izašao sa onom klasičnom kako mu nisu legla pitanja, dok je sigurno u sebi nadao da je ovaj nastup gledalo što manje ljudi.

(Espreso/Noizz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.