ZNATE LI KO JE IZABRANICA SRCA TRAGAČA IZ POTERE?! PRVI put u javnosti predstavio devojku, ROĐENI jedno za drugo!
Foto: Printskrin/RTS

niste znali!

ZNATE LI KO JE IZABRANICA SRCA TRAGAČA IZ POTERE?! PRVI put u javnosti predstavio devojku, ROĐENI jedno za drugo!

Tragač iz kviza Potera Žarko Stevanović i njegova izabranica Jelena otkrivaju sa kakvim su ocenama savladali najvažnije ljubavne testove

Objavljeno:

Žarko Stevanović i njegova devojka Jelena Janković upoznali su se jednog petka, počeli su da se zabavljaju dva dana kasnije, u ponedeljak, i više se nisu razdvajali. Od tada je prošlo šest i po godina, a mladi par i dalje savršeno funkcioniše. Najmlađi svetski šampion u kvizu svoju izabranicu prvi put je javno spomenuo 2019. u razgovoru za HELLO!.

‒ Devojka mi ne parira u kvizaškom znanju, ali me nadmašuje u drugim stvarima, kao što su kuvanje i matematika ‒ rekao nam je tom prilikom jedan od omiljenih “tragača” u “Poteri”. Da li se u međuvremenu nešto promenilo i kako izgleda njihova svakodnevica, Žarko i Jelena otkrivaju u prvom zajedničkom intervjuu, upravo za Hello magazin.

Žarko Stevanović
foto: youtube/printscreen

Njihova ljubavna priča počela je na koncertu grupe “Legende” koju Jelena, za razliku od svog dečka, voli da sluša. On im nikada nije bio naklonjen, možda i zato što je jednom prilikom u kvizu pogrešno odgovorio na pitanje kako se zove frontmen “Legendi” i izgubio pozamašnu sumu novca.

‒ Ne, naravno da zbog toga nemam loše mišljenje o bendu, odnosno njihovoj muzici. Samo nije po mom ukusu. Bio sam u prilici da upoznam Dašu i fino smo popričali, čak mi je poklonio i knjigu ‒ otkriva Žarko.

Na pitanje kako se uopšte našao na koncertu odgovara:

‒ Otišao sam da bih pomogao drugu, mom prijatelju iz kviza, a Jeleninom sa fakulteta. Imao sam zadatak da “odvučem” Jelenu na stranu, da bi on mogao da se udvara njenoj drugarici. Na kraju od njihove romanse nije bilo ništa, a među nama se rodila ljubav.

‒ Nikada nisam uspela da ga nagovorim da počne da sluša muziku uz koju smo se upoznali iako je ponekad pustim kod kuće ‒ smeje se Jelena. ‒ Inače, moram da kažem da je Žarko pažljiv i romantičan. Uvek se seti važnih datuma, nema potrebe da ga podsećam. Doduše, toliko dugo smo zajedno da smo skoro prestali da obraćamo pažnju na te stvari. Među nama je od prvog trenutka postojala neka energija. Prosto, osećali smo da bi trebalo ponovo da se vidimo. Pošto taj naš drug nije bio u Beogradu za vikend, našli smo se tek posle dva dana. Srećom, te godine je “Beer fest” zbog lošeg vremena trajao dan duže. U suprotnom, pitanje je kako bi se sve odvijalo.

Žarko Stevanović
foto: youtube/printscreen

‒ Jelena veruje u sudbinu i sigurna je da bismo bili zajedno. Ja ne verujem u sudbinu, ali delim njen stav da smo rođeni jedno za drugo ‒ dodaje Žarko, koji se na prvi pogled zaljubio u njene oči.

‒ Već posle nekoliko minuta razgovora bilo mi je jasno da imamo brojna zajednička interesovanja i da u potpunosti odgovaramo jedno drugom.

Za šest i po godina, koliko su u vezi, nikada se nisu posvađali, niti raskinuli. Pre četiri godine počeli su da žive pod istim krovom, i to je bio prvi ozbiljan test. Uspešno su ga savladali.

‒ Bili smo vrlo mladi kada smo počeli da zajedno stanujemo, imali smo 23 godine, ali sve je nekako išlo postepeno i prirodno. Kada bismo odlazili jedno kod drugog, morali smo da nosimo stvari, knjige za fakultet, laptop... Shvatili smo da ćemo sebi olakšati ako budemo na istoj adresi. U svakoj vezi, pa tako i u našoj, ključni su razgovor i tolerancija. I kad ne mislimo isto, uspevamo da nađemo kompromisno rešenje. Sve radimo timski i to daje rezultate.

I drugi test su uspešno savladali.

‒ Kada je pre dve godine uveden lokdaun, dva meseca smo bili u kući, usmereni jedno na drugo. S obzirom na to da sam ja introvertan tip ličnosti, ta dva meseca pamtim kao najbolji period u životu, dok su Jeleni nedostajali društvo i komunikacija sa ljudima. Međutim, što se tiče našeg odnosa, apsolutno nije bilo nikakvih problema...

1 / 4 Foto: RTS printscreen

Bonus video:

04:26

ESPRESO TVITER: NEKADA MORATE DA SE PRAVITE MUTAVI Teša Tešanović ponovo zapušio usta TVITERAŠIMA!

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.