KAMERE U KALUĐERICI UHVATILE DRAMATIČAN TRENUTAK! Čovek čistio sneg, a onda se našao na ivici TRAGEDIJE (VIDEO)
Trenutak užasa, Foto: Foto: Instragam/Moj Beograd

STRAŠNO

KAMERE U KALUĐERICI UHVATILE DRAMATIČAN TRENUTAK! Čovek čistio sneg, a onda se našao na ivici TRAGEDIJE (VIDEO)

Ivica Bulatović iz Uprave saobraćajne policije, apelovao je da svi učenici u saobraćaju budu da posebnom oprezu

Objavljeno: 12:45h

Strašan prizor snimljen je sigurnosnim kamerama u Kaluđerici.

Naime, kako se na snimku može videti, jedan domaćin je čistio sneg lopatom, dok u jednom trenutku nije ka njemu krenuo da klizi automobil u kome je vozač očigledno, izgubio kontrolu usled vremenskih neprilika.

Međutim, tu haosu nije bio kraj. Na vozilo je naleteo drugi automobil i udario u njega dok je vozač pokušavao da ga zaustavi, ali bezuspešno.

Samo pukom srećom automobil automobil se zaustavio na samo nekoliko metara od čoveka koji je bio napolju i tako je izbegnuta velika tragedija.

Podsetimo, Ivica Bulatović iz Uprave saobraćajne policije, apelovao je da svi učenici u saobraćaju budu da posebnom oprezu tokom ledenih dana koji su pred nama.

- U petak je bilo 89 saobraćajnih nezgoda od kojih smo na 45 izvršili uviđaj. U subotu kad su bile snežne padavine bilo je prijavljeno 160 saobraćajnih nezgoda, od kojih smo izvršili uviđaj. Polovina vozača su se koji su učestvovali u nezgodama su se dogovorili oko materijalne štete tako što su popunili Evropski izveštaj o saobraćajnoj nezgodi - rekao je Bulatović za Pink.

1 / 4 Foto: Privatna arhiva

Prema njegovim rečima, u nedelju je bilo nešto više od 60 saobraćajnih nezgoda koje su prijavljene, a uviđaj je obavljen u 42 slučaja.

- Poređenja radi, možemo reči da je u petak povređeno 18 lica u nezgodama u Beogradu, u subotu 12. Manje je bilo povređenih lica kada je bio veći broj nezgoda, više je bilo nezgoda sa materijalnom štetom. Juče je bilo povređeno 10 lica, od kojih je jedno lice bilo teže povređeno - rekao je on.

Osim toga, eкstrеmnо hlаdnо vrеmе prеdstаvljа оzbiljnu situаciјu kоја kоd оsоbа које sе izlаžu оvim vrеmеnsкim uslоvimа zа pоslеdicu mоžе imаti tеšке коmpliкаciје zdrаvstvеnоg stаnjа. Dоdаtni fаktоr rizikа zа bоrаvак u еkstеrnim prоstоrimа, u tоku еkstrеmnih hlаdnоćа је čеstа prоprаtnа pојаvа vеtrа, štо dоdаtnо ubrzаvа оdаvаnjе tеlеsnе tоplоtе, а sаmim tim i nаstаnаk prоmrzlinа i drugih štеtnih pоslеdicа pо zdrаvljе izlоžеnih оsоbа, navode iz Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.