RUSKINJE PORUČILE SRBIMA: "Molimo vas, ovo NEMOJTE DA NOSITE VIŠE"! (FOTO)
Ruskinje, ilustracija, Foto: Printscreen / Youtube

NE DOPADA IM SE

RUSKINJE PORUČILE SRBIMA: "Molimo vas, ovo NEMOJTE DA NOSITE VIŠE"! (FOTO)

„Srbi su zaista prelepi, visoki i muževni, ali imaju smisao za odevanje koji kao da je kreiran u stripu“, rekla je jedna od Ruskinja koja želi da pomogne našim mušakrcima da se bolje oblače

Objavljeno:

Prelepe dame su otkrile da vole naše muškarce i da su Srbi jedni od najlepših muškaraca na planeti.

Međutim, one su takođe objasnile da naše muškarčine imaju problema sa modom i da se često dešava da nose stvari koje jednostavno treba da budu zabranjene zakonom.

„Srbi su zaista prelepi, visoki i muževni, ali imaju smisao za odevanje koji kao da je kreiran u stripu“, rekla je jedna od Ruskinja koja želi da pomogne našim mušakrcima da se bolje oblače.

Zato vam danas predstavljamo nekoliko stvari koje pod hitno morate izbaciti iz garderobera, ako želite da vam sledeća ljubavna avantura bude sa Ruskinjom.

Uske farmerice

Muškarac u uskim farmericama nikome nije privlačan, pogotovo ako ima veće noge. Zato se trudite da nosite farmerke koje su slim, ali koje ne idu uz telo i koje ne čine da izgledate kao superheroj u spandeksu.

Farmerke
foto: Printscreen/TVPrva

Majice sa prevelikim V izrazom

Ako volie V izraz na majicama, onda se trudite da on bude mali i umeren. Ako imate majice na kojima V izraz ide do vaših grudi, onda ih slobodno bacite ili upotrebite za nešto, jer ćete sa ovim majicama izgledati kao pravi šaban.

Trenerke

Ništa nije loše u tome da ponekad nosite trenerku, ali ako ste u njoj na poslu, kod kuće, pa čak i kada izlazite negde sa devojkom, onda pravite veliku grešku.

Trenerka
foto: Profimedia

Kargo šortsevi

Ovi šortsevi su možda bili popularni tokom 2000-ih godina, ali sada oni nisu ni malo atraktivni i privlačni i učiniće da izgledate smešno. Bolje potražite teksas šortseve koji su takođe izdržljivi i koji će vam biti sjajni tokom toplih letnjih dana.

Trenerka
foto: Profimedia

Kožne jakne sa krznom

Kožne jakne sa krznom više nikako nisu u modi. Možda su se nosile 90-ih godina, ali sada su totalno zaboravljene. Ako imate ovakvu jaknu koja vam leži u garderoberu i skuplja vam prašinu, onda vam savetujemo da je prodate nekom kolekcionaru, jer ovakvu jaknu verovatno više nikada nećete moći da nosite, osim ako ne želite da budete glavni predmet podsmevanja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.