GOLA OPSLUŽIVALA GOSTE, ZBOG ONOG ŠTO IM JE NUDILA SA SEBE, NI VI NE BISTE ODBILI: Na granici je NEUKUSNOG!
Ilustracija, Foto: Printscreen / Instagram / supdogsrestaurant

neverovatno

GOLA OPSLUŽIVALA GOSTE, ZBOG ONOG ŠTO IM JE NUDILA SA SEBE, NI VI NE BISTE ODBILI: Na granici je NEUKUSNOG!

' Ako sam bila gola onda smo svi goli na plaži' , počinje a dodaje i kako joj činilo kako je gostima neugodnije nego njoj

Objavljeno: 11:47h

Nakon što se javnost zgrozila splitskim restoranima koji serviraju suši na polugolim devojkama, za RTL je o svemu je progovorila devojka koja povremeno radi kao hostesa.

'Nisam to doživela kao da se skidam za novac. Pod broj jedan, ja uopšte nisam bila gola. Ako sam bila gola onda smo svi goli na plaži. Videle su mi se isključivo ruke, noge i jedan deo tela koji nije bio pokriven plastičnim lišćem. Kad su maknuli sushi s mene ja sam i dalje bila obučena', ističe, a opisala je i kako je to povremeno počela raditi nakon što ju je nazvala prijateljica.

Određeni oblik performansa

"Zvala me prijateljica koja je već radila u tom lokalu i ponudila mi je da radim s njom na nedelji restorana. Rekla mi je da je u sklopu toga nekakav performans, da moram stajati u kupaćem i da će po meni staviti suši. Rekla sam ajde dobro. I na kraju mi je bilo super. Nije loša zarada i mislila sam, ajde idem probati, inače sam otvorena prema takvim stvarima“, kaže te dodaje kako je imala dosta prijatelja na akademiji kojima je trebao model pa joj takav posao nije stran.

Inače je akadmski obrazovana i radi u struci pa ističe kako to ne radi isključivo zbog novca.

Iskustvo opisuje kao vrlo zanimljivo, kao jedan oblik umetnosti i performans, te dodaje kako joj se često čini kako je gostima neugodnije nego njoj.

'Imala sam neugodnijih iskustava radeći na šanku'

Za izjave kako je nyotaimori, kako se naziva tradicija služenja sušija na golim telima, jedan oblik prostitucije kaže da su vrlo uvredljive i da oni koji ih govore uopšte ne shvataju o čemu se radi, kao ni kulturnu, istorijsku, umetničku i fetišističku pozadinu koja stoji iza svega.

"Imala sam neugodnijih situacija radeći na šanku i slušajući komentare poput: 'Zašto stalno nosiš široke hlače'. Osećala sam se čak ugodnije nego inače, kao da neko pazi na mene stalno, dok inače na cesti nemam taj osećaj", kaže u šali.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.