DNEVNI HOROSKOP KOJI SVI TREBA DA PROČITAJU: Strelčeve očekuje FATALAN susret, a njima je ZDRAVLJE na klackalici
Ilustracija, Foto: Profimedia

HOROSKOP ZA SREDU

DNEVNI HOROSKOP KOJI SVI TREBA DA PROČITAJU: Strelčeve očekuje FATALAN susret, a njima je ZDRAVLJE na klackalici

Nove ljubavne dileme ili loš predosećaj koji imate u susretu sa bliskom osobom, utiče na Vaše promenljivo raspoloženje.

Objavljeno: 15:19h

Evo šta vam je Zodijak spremio za danas:

Ovan Ljubav: Planirajate susret ili neku atraktivnu zabavu u dvoje. Ako ne pokušate, pokajaćete se. Posao: Vaša okolina deluje pozitivno i neko velikodušno ispunjava zahteve koje postavljate. Zdravlje: Važno je da sačuvate dobro raspoloženje.

Bik Ljubav: Pažljivije slušajte i analizirajte partnerovu poruku. Nemojte ignorisati nečije reči. Posao: Ponekad je teško priznati poraz, ali to je prvi korak koji vodi ka psihološkom olakšanju. Zdravlje: Izbegavajte impulsivne reakcije.

Blizanci Ljubav: Često menjate raspoloženje ili odluke. Veću važnost ima ono što prećutkujete, nego stvari koje saopštavate svom partneru. Posao: Oslanjate se na ličnu procenu, ali samostalnost ima svoju dobru i lošu stranu. Ne možete uvek doneti ispravnu odluku. Zdravlje: Prijaće Vam aktivan odmor i psihofizička relaksacija.

Rak Ljubav: Nove ljubavne dileme ili loš predosećaj koji imate u susretu sa bliskom osobom, utiče na Vaše promenljivo raspoloženje. Posao: Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i Vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima. Zdravlje: Nema potrebe da se opetećujete "teškim mislima".

Lav Ljubav: Ne nalazite opravdanje za nečiji postupak, ali dokle god osećate uznemirenost ne možete da donesete ispravnu odluku. Posao: Napravili ste pogrešnu poslovnu procenu ili izbor, sada Vam preostaje da istrpite nečiju kritiku. Zdravlje: Nemojte klonuti duhom, posmatrajte stvari sa više optimizma.

Devica Ljubav: Ne možete da ignorišete nečije prisustvo, stoga obratite pažnju na ideju koju predlaže voljena osoba ili bliski prijatelji. Posao: Očekujete velike promene u svojoj okolini, ali realnost izgleda drugačije, uzaludno rasplinjavate kreativnu energiju. Zdravlje: Izbegavajte neke loše navike i stresne situacije.

Vaga Ljubav: Nema razloga da se ponašate susretljivo. Važno je da shvatite "pravu vrednost" nečijeg prisustva. Posao: Postupite na osnovu svojih merila i bez detaljnih objašnjenja. Kolo sreće se okreće, negde dobijate a negde gubite. Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha i dobru koncentraciju.

Škorpija Ljubav: Privlači Vas kombinacija emotivne, strastvene i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu nešto od toga nedostaje. Posao: Delujete atraktivno i šarmantno na svoju okolinu, ali to ne predstavlja garanciju za uspeh. Pre ili kasnije, morate da ispunite nečije zahteve. Zdravlje: Izbegavajte depresivno raspoloženje i oslonite se na svoju intuiciju.

Strelac Ljubav: Planirajte susret sa jednom dragom osobom. Neko Vas podstiče na dobro raspoloženje i emotivno izražavanje. Posao: U prilici ste da završite posao što će Vam doneti psihološko olakšanje, ali ne i materijalnu korist. Budite dosledni u svojim namerama. Zdravlje: Prijaće Vam aktivan odmor i dobra nega.

Jarac Ljubav: Imate velika očekivanja, međutim partner prikriva svoje namere. Zadovoljstvo je kada nešto činite u ime zajedničke sreće. Posao: Obratite pažnju na nečiju reakciju. Uvek postoji uspešniji i lepši deo stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slučajno i bez dobre pripreme. Zdravlje: Važno je da poboljšate svoju koncentraciju.

Vodolija Ljubav: Potrebno Vam je nečije prisustvo i pažnja. Samo osoba koja Vam je emotivno bliska, ume da Vas oraspoloži na pravi način. Posao: Imate dobar plan, ali postoje iznenadne situacije koje Vas ometaju da ostvarite sve svoje poslovne namere. Zdravlje: Izbegavajte suviše naporne i stresne situacije, opustite se.

Ribe Ljubav: Suviše očekujete od nečijih obećanja ili od osobe koja uporno pokušava da Vas navede na svoje emotivne planove. Posao: Situacija koja za Vas predstavlja jednostavno poslovno rešenje, na nekog drugog deluje kao komplikovana procedura. Zdravlje: Izbegavajte stresne i naporne situacije, opustite se

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.