SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI, U GLAVNOJ ULOZI POZNATI SRPSKI FUNKCIONER! Smislio PODMUKLU PREVARU sa PROSTITUCIJOM
Afera/ilustracija, Foto: Profimedia

strašno

SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI, U GLAVNOJ ULOZI POZNATI SRPSKI FUNKCIONER! Smislio PODMUKLU PREVARU sa PROSTITUCIJOM

Kako za Objektiv navodi N. A., zaposlen u jednoj poznatoj osiguravajućoj kući, funkcioner pre odlaska na Tajland uplatio je putno osiguranje, a potom smislio podmuklu prevaru

Objavljeno: 21:07h

Tajland je za mnoge Srbe poslednjih godina top destinacija za seks-turizam, a kako i ne bi kada u ovoj zemlji radi čak milion prostitutki.

Usluge nekih od njih je pre nekoliko nedelja, na letovanju, koristio i jedan poznati funkcioner iz centralne Srbije, a nakon što se vratio kući, od osiguravajuće kuće je, ni manje ni više, tražio da mu se ta usluga refundira!

Kako za Objektiv navodi N. A., zaposlen u jednoj poznatoj osiguravajućoj kući, funkcioner (ime poznato redakciji) pre odlaska na Tajland uplatio je putno osiguranje, a potom smislio podmuklu prevaru.

TRAŽIO 1.000 EVRA PREMIJE ZA MASAŽE SA ZAVRŠNICOM

Naime, kako objašnjava naš izvor upoznat sa ovim slučajem, sredovečni lokalni šerif se nakon letovanja pojavio u jednoj od poslovnica poznate osiguravajuće kuće sa dokazima da je koristio usluge maserke nakon što se ušinuo od promaje na brodu, kojim je, navodno, obilazio tamošnja ostrva.

– Sav preplanuo, u raskopčanoj košulji i s velikim skupocenim naočarima, došao je kod nas sa pričom da mu se oduzeo vrat od neprestanog vetra koji duva na Tajlandu, zbog čega je morao na masažu. Računao je na to da mi nećemo prevesti račune na srpski jezik i proveriti o čemu je reč, jer je takozvana masaža sa završnicom na Tajlandu legalna. Međutim, sve je govorilo da je bio na 10 masaža u jednom skupom ,,salonu”, za koje je tvrdio da su bile njegova terapija, što znači da bismo mu isplatili 1.000 evra da nismo bili obazrivi – navodi sagovornik Objektiva.

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.