PRESLATKA LANA JE KONAČNO DOPUTOVALA U BUDIMPEŠTU, ALI SU RAČUNI OGROMNI! Roditelji mole za POMOĆ!
Lana Jovanović, Foto: Printscreen/Facebook

808 NA 3030

PRESLATKA LANA JE KONAČNO DOPUTOVALA U BUDIMPEŠTU, ALI SU RAČUNI OGROMNI! Roditelji mole za POMOĆ!

Borba se nastavlja

Objavljeno:

Devojčica Lana Jovanović, koja boluje od opake i teške bolesti, spinalne mišićne atrofije tip 1, otputovala je konačno iz Sjedinjenih Američkih Država u Budimpeštu, gde će joj lečenje biti mnogo jeftinije.

- Imamo lepe vesti! Lana je stigla u Budimpeštu. Ceo put je prošao bez komplikacija i Lana je bila dobra, bata ju je stalno mazio i pazio - napisali su njeni roditelji na Fejsbuk stranici Za Laninu životnu borbu.

Kako su istakli, Lanu su lepo smestili i lepo vode računa o njoj.

Lana Jovanović
foto: Printscreen/Facebook/Za Laninu životnu bitku

- Nažalost, iako smo otišli iz Amerike, račun je ostao... Po poslednjim informacijama koje smo imali, račun za dve nedelje je bio 500.000 dolara, ali Lana je provela još dana u bolnici za koje ne znamo koliko će koštati. Zato želimo da uhvatimo taj popust koji nam nude, ali smo onda, nažalost, vremenski ograničeni - napisali su roditelji.Oni su još jednom zamolili za pomoć sve humane ljude.- Račun je ogroman i mi ne možemo to sami. Svesni smo cele situacije, ali iznos je prevelik, mi to za život ceo ne možemo da isplatimo. Molimo vas da nam pomognete da se naša noćna mora završi... Da možemo da se opustimo i konačno uživamo sa našim malim lanetom - poručili su Lanini roditelji.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.