RODITELJI MALOG GAVRILA UPOZNALI HEROJA, VATROGASCA ĐORĐA: Njihove reči tope!
Foto: Printscreen/Instagram

kakav car!

RODITELJI MALOG GAVRILA UPOZNALI HEROJA, VATROGASCA ĐORĐA: Njihove reči tope!

Danas smo upoznali Đorđa Vukićevića, vatrogasca čijom inicijativom je kapitenska traka Kristijana Ronalda završila na licitaciji za našeg Gavrila

Objavljeno: 20:01h

Roditelji malog Gavrila, dečaka za čije lečenje novac skuplja cela Srbija, upoznali su se danas sa Đorđem Vukićevićem, mladićem koji je učinio divnu stvar. Susret se desio u prostorijama Adria Media Grupe, pred snimanje emisije "Usijanje".

Na slici koju vidite mladić u sredini je Đorđe Vukićević, vatrogasac koji je "spasio" bačenu kapitensku traku Kristijana Ronalda, a popred njega su roditelji malog Gavrila Đurđevića, za koga se trenutno sakuplja 2,5 miliona evra za lečenje spinalne mišićne atrofije. Đorđe je dao kapitensku traku na licitaciju za Gavrilovo lečenje. Roditelji, kako navode, Đorđu duguju neizmernu zahvalnost.

- Danas smo upoznali Đorđa Vukićevića, vatrogasca čijom inicijativom je kapitenska traka Kristijana Ronalda završila na licitaciji za našeg Gavrila. Što zbog same trake, što zbog lažnog licitiranja ogromnih suma, oko nje se podigla velika prašina i bila je glavna tema zadnjih dana, kao i naša priča o Gavrilu i njegovoj bolesti. Neizmernu zahvalnost dugujemo ovom čoveku kao i njegovim kolegama na nesebičnom gestu koji je uradio za našeg Gavrila.

- Zahvaljujući svemu što se izdešavalo, iako gorak ukus u usima zbog nade koju smo imali da će možda novac biti skupljen, naša priča se raširila gotovo do svakog čoveka Srbije i učvršćeni su temelji koje postavljamo a do cilja ćemo stići još brže. Naravno, dugujemo zahvalnost i svima vama koji ste uz nas od samog starta i što ćete biti uz nas. Borimo se do kraja, do 2.5 miliona - piše na Instagram stranici "Za Gavrilovu pobedu".

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.