OGLASILO SE I TUŽILAŠTVO: Novi momenti u slučaju "ANTIVAKSERI"
Jovana Stojković, Foto: Pritnscreen

vesti

OGLASILO SE I TUŽILAŠTVO: Novi momenti u slučaju "ANTIVAKSERI"

Jedna osoba će biti naknadno pozvana na saslušanje, dok je protiv Stojkovićkinog supruga podneta krivična prijava zbog ometanja službenog lica u vršenju služene dužnosti Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu

Objavljeno:

Posebno tužilaštvo za visokotehnološki kriminal ispitalo je danas četiri osobe koje se sumnjiče za iznošenje lažnih tvrdnji u vezi sa vakcinama i vakcinisanjem, a koje su dovele do uznemirenja javnosti, među kojima je i predsednica pokreta "ŽŽivim za Srbiju" lekarka Jovana Stojković.

Svi su nakon saslušanja pušteni da se brane sa slobode, a tužilaštvo je predložilo Višem sudu u Beogradu da im odredi meru zabrane prilaženja, sastajanja i komunikacije.

"Mera se odnosi upravo na grupe koje administriraju ili učestvuju u komunikaciji. Ukoliko mera bude određena, a nepoštovana, postupićemo dalje u skladu sa zakonom", rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Jedna osoba će biti naknadno pozvana na saslušanje, dok je protiv Stojkovićkinog supruga podneta krivična prijava zbog ometanja službenog lica u vršenju služene dužnosti Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Vladimir Stojković je, naime, jutros prilikom pretresa njihovog stana ušao u raspravu sa pripadnicima SBPOK-a, dok je ceo pretres snimao telefonom.

Bonus video:

01:39

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Ivica Dačić

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.