SNEG U SRBIJI!!! U ovom delu zemlje vladaju ZIMSKi USLOVI ZA VOŽNJU, vozači PAŽNJA!
Sneg, ilustracija, Foto: Sonja Spasić

LOŠI VREMENSKI USLOVI

SNEG U SRBIJI!!! U ovom delu zemlje vladaju ZIMSKi USLOVI ZA VOŽNJU, vozači PAŽNJA!

U ostalim krajevima Srbije prohodnost puteva je dobra, s tim što u košavskom području i dalje povremeno jaki udari vetra predstavljaju opasnost za vreme vožnje

Objavljeno:

Snežne padavine u Timočkoj i Negotinskoj krajini donele su zimske uslove vožnje sa snegom na kolovozu i uz obaveznu upotrebu zimske opreme, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

U ostalim krajevima Srbije prohodnost puteva je dobra, s tim što u košavskom području i dalje povremeno jaki udari vetra predstavljaju opasnost za vreme vožnje.

Jake udare vetra treba očekivati na području Palića, Banatskog Karlovca, Vršca i Velikog Gradišta.

Magla je prisutna na putevima u istočnim krajevima koja pored zimskih uslova vožnje dodatno otežava saobraćaj, a ima je na prilazu Kopaoniku iz pravca Brzeca.

Prema podacima Puteva Srbije, nema neprohodnih putnih pravaca.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na deonicama I B-33 Debeli Lug - Negotin - dr.granica sa Bugarskom (granicni prelaz Mokranje), deonica Negotin - Klokocevac, preko Popoadije, I B-36 Paraćin - Boljevac - Zaječar - državna granica sa Bugarskom (granicni prelaz Vrška Čuka), deonica Cestobrodica - Valakonjsko Brdo, kao i deonice I B-37 Selište - Bor - Zaječar, - I B-35 Vratarnica - Knjaževac - Svrljig.

Na naplatnim rampama u Srbiji i na putničkim terminalima na graničnim prelazima nema zadržavanja.

Kamioni na Horgošu na izlazu iz zemlje čekaju oko sat vremena, na Kelebiji i Batrovcima oko tri sata, na prelazu Šid oko sat i po.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.