HIPERHIDROZA JE UPORAN I NEPRIJATAN PROBLEM: Na ovaj način ćete se rešiti prekomernog znojenja za samo par dana!
Naučnici su mnogo truda uložili upravo u razrešavanje i osmišljavanje fomule koja bi rešila problem hiperhidroze ili, kako to jednostavnije zovemo, prekomernog znojenja, Foto: Promo

Efikasno rešenje

HIPERHIDROZA JE UPORAN I NEPRIJATAN PROBLEM: Na ovaj način ćete se rešiti prekomernog znojenja za samo par dana!

Prekomerno znojenje i neprijatan miris umeju da budu veliki problem

Objavljeno:
  • 6

Osim što odbija ljude iz našeg okruženja, izaziva neprijatne komentare i situacije, ono utiče i na samopouzdanje. Naučnici su mnogo truda uložili upravo u razrešavanje i osmišljavanje fomule koja bi rešila problem hiperhidroze ili, kako to jednostavnije zovemo, prekomernog znojenja. Konačno se na našim tržištu nalazi proizvod koji rešava ovaj problem.

Perspi-Guard Sprej je klinički odobreno sredstvo koje osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa, prijatan osećaj a time i samopouzdanje. Sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja) a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput: venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa i stresnih situacija.

foto: Promo

Perspi-Guard® namenjen je za žene i muškarce svih starosnih doba za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno. Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans, već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze).

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve obike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo uz dodatne testove za efikasno delovanje. Njegova cena je 2.370 rsd , poručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media