Predstavljamo BW Quartet: Jedna zgrada - tri razloga zbog kojih ćete se zaljubiti u nju
Beograd na vodi, Foto: Promo

BW QUARTET

Predstavljamo BW Quartet: Jedna zgrada - tri razloga zbog kojih ćete se zaljubiti u nju

Sa jedne strane park, sa druge poslovno okruženje

Objavljeno:

Koliko često pravite predugačke spiskove stvari koje želite, bilo da su u pitanju sitnice ili velike životne odluke? Kada dođe vreme za potragu za novim životnim prostorom, popisujete li i sve što želite od novog doma? Reći ćemo vam da za kupovinu stana, ipak, nije potreban predugačak spisak, posebno kada razmatrate centralni, moderni kvart prestonice, Belgrade Waterfront. Najnovija u nizu zgrada je BW Quartet, ušuškana uz Savski park, jedan od najvećih u prestonici, a mi vam otkrivamo tri razloga zbog koji ćete se zaljubiti u nju!

Moderna arhitektura koja oslikava autentičan duh Beograda

BW Quartet odlikuje moderan dizajn, uz dašak autentičnog duha starog Beograda kojim odišu zgrade niže spratnosti. BW Quartet ima svega osam spratova, dok je forma zgrade razbijena na niz različito dizajniranih blokova, dajući joj još više šarma, a dizajn u obliku ćiriličnog slova P omogućava direktan pristup uređenom unutrašnjem dvorištu namenjenom stanarima. Osim privatnog prostora koji će imati za odmor, odvojenog od gradske gužve, stanarima će u dvorištu na raspolaganju biti i dečje igralište, pa klinci bezbedno mogu da se bave sportskim aktivnostima posle vrtića ili škole.

foto: Promo

Savršen balans između privatnog i poslovnog života

Sa jedne strane park, sa druge poslovno okruženje. Zar to nije ono što svi želimo – dovoljno vremena i za privatne aktivnosti i za poslovne obaveze? Ovo je jedna od najvećih prednosti zgrade BW Quartet. Smeštena je na pravom mestu – u Park distriktu Belgrade Waterfront-a, prepoznatljivom po zelenilu Savskog parka. Jutarnji džoging, šetnja psa odmah ispred zgrade, igranje sa klincima pre vrtića koji je, inače, baš tu na par minuta… izaberite sami! Prirodno okruženje i svež vazduh u samom centru grada su izuzetna retkost koju vredi iskoristiti. Kada tome dodate da ćete na svoje radno mesto stići brže nego inače, bilo da radite u nekom od poslovnih kompleksa na Novom Beogradu ili ste poslom vezani za Palatu pravde koja je preko puta vašeg novog doma, jasno je da se BW Quartet nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu.

foto: Promo

Svuda stižete za nekoliko minuta… ali stvarno!

Život u zgradi BW Quartet postaje organizovaniji i lakši kada su vam najznačajnije lokacije na pešačkoj udaljenosti. Smeštena u istočnom delu Belgrade Waterfront-a i okrenuta ka Savskoj ulici, stambena zgrada BW Quartet locirana je na raskršću starog i novog dela grada. Njenom izgradnjom, kao i preuređenjem celog ovog poteza u okviru Belgrade Waterfront-a, stari deo grada sada dobija dobio sasvim novi senzibilitet.

Na svega dva minuta šetnje nalazi se i rekonstruisani Savski trg – novo centralno mesto okupljanja u gradu, gde slobodno vreme možete provesti u šetnji uređenim pešačkim platoom, okruženim zelenilom, odakle se pruža pogled na monumentalnu zgradu bivše Železničke stanice koja dobija novi sjaj. Sa druge strane, na pešačkoj udaljenosti su i najveća šoping, zabavna i gastronomska destinacija Galerija Belgrade, Kula Beograd, budući simbol Beograda, kao i Sava Promenada, najlepše šetalište prestonice, sa raznovrsnim aktivnostima na raspolaganju tokom cele godine.

Odložite svoj spisak najvažnijih stavki za kupovinu idealnog stana, jer smo ga upravo napravili za vas. Ipak, ukoliko vam je potrebno i nešto više informacija, posetite sajt belgradewaterfront.com i pronađite sve o jedinstvenoj, sedamnaestoj zgradi Belgrade Waterfront-a.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.