BEOGRAD NA VODI OBJAVIO FRAPANTAN PODATAK! Ko bi rekao da je prodato ovoliko stanova?! CIFRA JE U HILJADAMA!
Belgrade Waterfront, Foto: Beta/Branislav Božić

ZAPANJUJUĆE

BEOGRAD NA VODI OBJAVIO FRAPANTAN PODATAK! Ko bi rekao da je prodato ovoliko stanova?! CIFRA JE U HILJADAMA!

Belgrade Waterfront prvi u Srbiju donosi trend brendiranih stanova

Objavljeno:

Belgrade Waterfront objavljuje i proslavlja još jedno važno dostignuće: 2000 prodatih stanova u okviru ovog jedinstvenog projekta na obali Save.

Jubilarni prodati stan nalazi se među prvim brendiranim W stanovima u Srbiji, prestižnim W Residences Belgrade. W je jedno od najuzbudljivijih imena u sektoru hotela i brendiranih stanova i posluje pod okriljem Marriott International.

foto: Beta/ Miloš Miškov

Belgrade Waterfront prvi u Srbiju donosi trend brendiranih stanova, u okviru kojih stanari mogu da uživaju u uslugama hotela istog brenda, ali u privatnosti svog doma. Beogradski W hotel, kao i W Residences Belgrade, nalaziće se na spektakularnoj lokaciji na samoj obali reke, sa mnoštvom nesvakidašnjih mogućnosti na raspolaganju gostima hotela i vlasnicima stanova.

Generalni direktor Belgrade Waterfronta Nikola Nedeljković se povodom prodaje 2000. stana posebno zahvalio na poverenju svim dosadašnjim kupcima, ali i domaćim i inostranim partnerima sa kojima kompanija sarađuje.

„U trenucima slavlja poput ovih, prvenstveno smo zahvalni ljudima – kako kupcima, tako i partnerima – koji su prepoznali viziju novog života na obali Save, a onda i ponosni što smo zajednički uspeli da tu viziju ostvarimo. Belgrade Waterfront je aktivno naselje, koje nudi kvalitetne domove na izvanrednoj lokaciji. Drago mi je što projekat stabilno pronalazi svoj put do ljudi i što su oni svime što za njih gradimo izuzetno zadovoljni“, istakao je Nedeljković, podsećajući da su do sada useljene tri stambene zgrade – BW Residences, BW Vista i BW Parkview – sa ukupno više od 750 stanova.

Paralelno sa zgradama, radi se i na infrastrukturi, a u ovom trenutku je završeno 50% planiranih infrastrukturnih radova.

Povodom jubileja, kompanija je za srećnog kupca pripremila poseban poklon: vaučer u vrednosti od 2.000 evra za servisne troškove. Pored toga, pet kupaca koji odmah nakon dvehiljadite kupovine postanu vlasnici nekog od stanova u okviru Belgrade Waterfront-a, takođe će biti nagrađeni vaučerom iste vrednosti.

Svim budućim kupcima, ili onima koji razmatraju ulaganje u novu nekretninu, u okviru projekta je na raspolaganju čitav spektar stanova, i to u zgradama BW Metropolitan, BW Magnolia, BW Aria, BW Terra, BW Arcadia, BW Aurora, BW Terraces, BW Simfonija 1 i 2 i BW Verde. Stanari će moći da uživaju u blizini velikog parka, Sava Promenade sa već dobro poznatim festivalima i raznolikim manifestacijama tokom cele godine, najveće regionalne destinacije za šoping i zabavu Galerije Belgrade, te brojnim prednostima koje pruža život na obali reke, a u centru prestonice.

U prodaji su i ekskluzivni apartmani The Residences at The St. Regis Belgrade, smešteni u veličanstvenoj Kuli Beograd, a od nedavno su u ponudi i brendirani apartmani W Residences Belgrade, u okviru kojih je i prodat jubilarni stan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.