Vučić u obilasku Beograda na vodi: Ovo je naše NAJVEĆE GRADILIŠTE, uskoro otvaranje!
Aleksandar Vučić, Foto: Ana Paunković

velika stvar

Vučić u obilasku Beograda na vodi: Ovo je naše NAJVEĆE GRADILIŠTE, uskoro otvaranje!

On je zahvalio predsedniku kompanije "Eagle Hills" Muhamedu Alabaru na svemu što je do sada učinjeno, i istakao da će Galerija biti gotova za mesec do mesec i po dana

Objavljeno: 11:17h

Beograd na vodi je najveće gradilište Jugoistočne Evrope, na kojem danas radi čak 2.850 radnika, od kojih je 2.650 domaćih i radnika iz regiona, uz oko 200 stranaca, izjavio je danas predsednik Aleksandar Vučić.

To govori i o tome koliko je u pojedinim oblasitma potrebno radne snage u Srbiji i koliko je prostora za zapošljavanje, istakao je Vučić nakon obilaska završnih radova u "Galeriji Belgrade" u okviru Beograda na vodi.

Kako je rečeno tokom obilaska, otvaranje "Galerije Beograd" predviđeno je uskoro.

- Pričao sam sa Alabarom da se pre Svetog Nikole sledeće godine završi toranj, i da je moj posao samo da spremimo dobar vatromet - rekao je Vučić kroz šalu.

"Još nije gotovo, a već izgleda predivno", primetio je Vučić.

On je istakao i da Kula Beograd već uveliko napreduje, iako su, kaže, neki mislili da neće nikada biti gotova.Tražio sam i dogovorio sa Alabarom da pre Svetog Nikole sledeće godine zavrsimo ovaj toranj , što znači za godinu dana i dva meseca najviša zgrada Srbije i Jugoistočne Evrope da bude završena i fenomenalno osvetljena Moj posao je samo da spremimo dobar vatromet, spremićemo dobar vatromet.

"To će biti nova slika Srbije, najmoderniji deo ne samo Srbije i regiona, već i cele Jugoistočne Evrope", rekao je Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.