SUPER ZABAVA I EDUKACIJA KROZ IGRU: Održane National Geographic Srbija radionice za decu
Deca su mogla da se upoznaju i sa osnovama snalaženja u prirodi kroz uzbudljivu potragu za blagom, Foto: Promo

pokraj reke

SUPER ZABAVA I EDUKACIJA KROZ IGRU: Održane National Geographic Srbija radionice za decu

Nakon što je glavni urednik časopisa Igor Rill pozdravio sve radoznalce i njihove roditelje, počelo je višesatno druženje

Objavljeno: 13:18h

Mozgali smo i učili, smejali se, zdravo ručali i osvežili se, a onda raspoloženi krenuli u potragu za blagom. Tako je, ukratko izgledala dečja edukativna radionica koju je u novom prelepom ambijentu Belgrade Waterfront-a na Sava Promenadi.

Mozgali smo i učili, smejali se, zdravo ručali i osvežili se, a onda raspoloženi krenuli u potragu za blagom. Tako je, ukratko izgledala dečja edukativna radionica koju je u novom prelepom ambijentu Belgrade Waterfront-a na Sava Promenadi, drugu godinu zaredom, uz pomoć svojih prijatelja i partnera, organizovao časopis National Geographic Srbija.

Nakon što je glavni urednik časopisa Igor Rill pozdravio sve radoznalce i njihove roditelje, počelo je višesatno druženje. Glumac i pantomomičar Marko Stojanović decu je prvo dobro nasmejao, kroz igru upoznao sa pravilima ponašanja u vreme epidemije kovid-19, a onda im predstavio sve naše prijatelje i njihove aktivacije u kojima su mogli da učestvuju.

foto: Promo

Biser Nutri Akademija pripremila je aktivaciju Kviz & Užina, tokom koje su se deca prvo upoznala sa zdravim namirnicama i pravilnim načinom ishrane, a onda uz pomoć kuvara sama sebi pravila zdrave obroke.

Decu su čekali predstavnici iz Centra za promociju nauke koji su kroz igru karticama deci zagolicali maštu i približili im čudesni svet nauke. Centar za promociju nauke imao je i program o klimatskim promenama, namenjen starijoj deci i odraslima.

foto: Promo

U VODAVODA Vodica kutku naši najmlađi posetioci uživali su u kreativnim igricama i pravim avanturicama! Mališani su imali priliku da se upoznaju sa VODAVODA Vodica morskim junacima, ali i da nacrtaju i predlože nove. Svoje znanje proverili su u pitalicama, vrteli točak sreće sa nagradicama, i naravno – sjajno su se proveli.

Deca su mogla da se upoznaju i sa osnovama snalaženja u prirodi kroz uzbudljivu potragu za blagom u koju su ih vodili momci iz Saveza izviđača Srbije.

Na kraju - svi smo puni utisaka i srećni! Mi jer smo uspeli decu da angažujemo da istražuju i razmišljaju o svetu oko sebe, da ga vole i upoznaju, da ga sagledaju na jedan dugačiji način - kroz nauku; a deca jer su se sjajno zabavila i nesvesna koliko toga su kroz igru naučila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Nationalgeographic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.