SUTRA SRBIJU OČEKUJE VELIKO NEVREME: Evo šta nam se sprema ove nedelje, nosite kišobrane!
Kiša, ilustracija, Foto: Profimedia

spremite se

SUTRA SRBIJU OČEKUJE VELIKO NEVREME: Evo šta nam se sprema ove nedelje, nosite kišobrane!

U Beogradu sutra umereno do potpuno oblačno i malo svežije sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom

Objavljeno:

U Srbiji će sutra, u nedelju, biti umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom i pljuskovima koji će ponegde biti praćeni i grmljavinom

Republički hodrometeorološki zavod upozorio je danas da se u ponedeljak i utorak iznad većeg dela Srbije očekuje lokalno velika količina padavina, 40 i više litara na kvadratni metar za 24 časa.

U Srbiji će sutra, u nedelju, biti umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom i pljuskovima koji će ponegde biti praćeni i grmljavinom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 13 do 19 C, najviša od 19 do 25 C. U Beogradu sutra umereno do potpuno oblačno i malo svežije sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura oko 15 C, najviša oko 20 C. U ponedeljak i utorak pretežno oblačno i svežije sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, lokalno i sa velikom količinom padavina. U utorak posle podne na severu postepeni prestanak padavina. Zatim promenljivosa smanjenom cestinom kise i pljuskova. Temperatura od srede u postepenom porastu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.