UKOLIKO SE DO ČETVRTKA NE OBJAVI ISTINA O BABIĆEVOJ NESREĆI, BLOKIRAĆEMO AUTOPUT BEOGRAD-NIŠ! Stigla opasna pretnja
Građani protestuju u četvrtak ako se ne objave detalji BABIĆEVOG UDESA, Foto: Damir Dervišagić, Privatna arhiva

oni hoće istinu

UKOLIKO SE DO ČETVRTKA NE OBJAVI ISTINA O BABIĆEVOJ NESREĆI, BLOKIRAĆEMO AUTOPUT BEOGRAD-NIŠ! Stigla opasna pretnja

Na internetu se pojavio snimak sa jedne nadzorne kamere na kom se vidi incident, ali ne i ostali faktori koji su doveli do udesa

Objavljeno:

Pre nekoliko dana "Putevi Srbije" odbili su da redakciji N1 dostave snimke udesa sa nadzornih kamera kod Doljevca, kada je vozač direktora Koridora Srbije Zorana Babića usmrtio jednu ženu.

U odgovoru na zahtev koji je redakcija ovog medija tom preduzeću, a prema Zakonu o slobodnom pristupu informacijama, u "Putevima" rekli su da se snimak već pojavio.

Na internetu se jeste pojavio snimak sa jedne nadzorne kamere na kom se vidi incident, ali ne i ostali faktori koji su doveli do udesa, te bi kompletna slika mogla biti poznata tek objavljivanjem snimaka sa ostalih nadzornih kamera.

S tim u vezi, građani Srbije su se pobunili.

Naime, na društvenim mrežama je objavljeno da ukoliko se do četvrtka 14. februara 2019. ne objave svi detalji udesa na naplatnoj rampi u Doljevcu u kome je učestvovao Zoran Babić, a poginula Stanika Gligorevijić, u petak 15. februara biće organizovana blokada auto puta koja će trajati, kako kažu - sve dok se ne sazna istina!

Spekulacije o ovoj nesreći su brojne.

Svi se pitaju - ko je kriv, a ko je zataškavao istinu?

Podsetimo, poslednjeg dana januara automobil u kome se vozio Babić učestvovao je u lančanom sudaru u Doljevcu, u kome je poginula Stanika Gligorijević (52), a Babić zadobio otvorene prelome. Policija je potom uhapsila vozača automobila "škoda superb“ D. S. (35) iz Rakovice, koji je učestvovao u teškom udesu na naplatnoj rampi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.