TRESNULO JE KAO BOMBA! NJENA KRVAVA GLAVA MI JE BILA NA RAMENU! Ispovest čoveka u koga se zakucao Babićev vozač!
Stankin zet govori o stravičnom događaju, Foto: Kurir/Privatna Arhiva

JEZIVI DETALJI

TRESNULO JE KAO BOMBA! NJENA KRVAVA GLAVA MI JE BILA NA RAMENU! Ispovest čoveka u koga se zakucao Babićev vozač!

Lim od gepeka bio je sabijen do mog sedišta, a Stanika je izbačena pod krov

Objavljeno: 09:22h

Teško povređena Mirjana ni ne zna da joj je sestra Stanika nastradala u saobraćajnoj nesreći. Suprug joj je rekao da je na drugom odeljenju.

- Bio je to pravi horor na Doljevačkoj naplatnoj rampi. Iznenada iz magle izjurila je "škoda superb". Usledio je tresak kao bomba da je eksplodirala -

- Mislio sam da mi je supruga poginula - ovim rečima započinje potresnu ispovest Srđan Aleksić (49), zet Stanike Gligorijević, koja je u čertvrtak tragično nastradala kada je, kako se sumnja, vozač direktora Koridora Srbije Zorana Babića "škodom" naleteo na njihov automobil dok su čekali da plate putarinu na naplatnoj rampi Doljevac.

foto: Zorana Jevtić, Kurir.rs

Srđan je kobnog dana iz sela Debelica kraj Knjaževca, gde žive krenuo da vozi svoju suprugu Mirjanu i svastiku Srtaniku u selo Mrtvice kod Vladičinog Hana na stričevu sahranu. Na rampu Doljevac stigli su oko 8.30 i čekali su red da plate kad se u njih zakucala "škoda".

- Ispred nas je vozač "pasata" plaćao putarinu. Dok smo stajali, u retrovizoru sam video "Škodu" kako juriša na nas. Nismo imali kud. Usledio je tresak kao bomba da je eksplodirala. Moja "astra" je odletela na "pasat" i odgurala ga s rampe. Supruga i ja smo poleteli ka šoferšajbni, sećam se belog praha kako su se otvorili vazdušni jastuci - u šoku prepričava Srđan.

Kada je došao sebi, u krilu je ugledao glavu svoje supruge.

- Mislio sam da je poginula. Uspeo sam nekako da je uspravim na sedište, kako bih joj dao veštačko disanje, iako sam i sam bio polusvestan -drhtavo prepričava Srđan tragičnu scenu.

- Stanika je bila na zadnjem sedištu koje u tom trenutku više nije postojalo. Lim od gepeka bio je sabijen do mog sedišta, a Stanika je izbačena pod krov. Bila je sva polomljena. Njena krvava glava bila mi je na ramenu.

- Nisam znao šta da kažem supruzi, koja se u međuvremenu onesvestila - priča kroz suze Stanikin zet i dodaje da su tako priklošteni u kolima bili skoro pola sata.

- Niko nije smeo da nas pomeri dok nisu stigli vatrogasci i Hitna pomoć - kaže Srđan i dodaje da su njega i suprugu odmah odvezli u nišku bolnicu, dok su beživotno telo njegove statistike iz zgužvanog lima vatrogasci uspeli da izvuku tek sat vremena kasnije.

Srđanu je u bolnici saniran polomljen nos i iste večeri pušten je na kućno lečenje.

- Objašnjavali su da je i ona teško povređena i da je na drugom odeljenju niškog Urgentnog centra - kažu ukućani i dodaju će Stanika biti sahranjena u subotu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.