ČEKA NAS HLADAN I SNEŽNI ČETVRTAK: Ali, to nije sve!
Vremenska prognoza, Foto: Beta

prognoza vremena

ČEKA NAS HLADAN I SNEŽNI ČETVRTAK: Ali, to nije sve!

Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području tokom dana jak, potom u slabljenju

Objavljeno:

U Srbiji u četvratak umereno do potpuno oblačno i hladno, ponegde sa slabom kišom, dok se u planinskim predelima Srbije i u Timočkoj i Negotinskoj Krajini očekuju susnežica i sneg. Krajem dana i tokom večeri očekuje se smanjenje oblačnosti.

Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području tokom dana jak, potom u slabljenju. Minimalna temperatura od 0 do 5°C, maksimalna dnevna od 4 do 8°C, a u Timočkoj i Negotinskoj Krajini od 0 do 2°C.

U Beogradu sutra oblačno i hladno sa slabom kišom. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 3°C, maksimalna dnevna 7°C.

Srbija narednih dana:

U Srbiji u petak nakon maglovitog jutra, tokom dana suvo sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura u većini predela biće oko 10°C. Za vikend se očekuje novo naoblačenje, ponegde sa kišom. Maksimalna temperatura u subotu od 8 do 14°C, a u nedelju od 10 do 16°C. Početkom sledeće sedmice u svim predelima oblačno i hladnije sa kišom, a potom se u palninskim predelima očekuju susnežica i sneg. U košavskom području duvaće jak i olujni jugoistočni vetar. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini narednih dana biće tmurno i hladnije.

I u Beogradu se za vikend očekuje novo naoblačenje, a biće uslova i za slabu kišu. Maksimalna temperatura u petak i subotu biće oko 10°C, a u nedelju do 15°C. Početkom sledeće sedmice oblačno i hladnije sa kišom, a duvaće jak jugoistočni vetar.

Evropa sutra:

U četvrtak iznad većeg dela Evrope biće suvo. Kiša se očekuju na zapadu Evrope i u oblasti Atlantika, pljuskovi sa grmljavinom ponegde na Mediteranu, a sneg ponegde na istoku Evrope. Najhladnije biće na severu i istoku Evrope sa temperaturom od -5 do 0°C, najtoplije na jugu Grčke, temperatura do 20°C.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.