MININA RUMA SE UZDIGLA KAO FENIKS: Ono što rade za nju je za divljenje, BRAVO, SRBIJA JE KONAČNO USTALA!
Mina Pošarac, Foto: Privatna arhiva

1471 na 3030

MININA RUMA SE UZDIGLA KAO FENIKS: Ono što rade za nju je za divljenje, BRAVO, SRBIJA JE KONAČNO USTALA!

Za Minu celo društvo ima samo reči hvale, humanitarni ljudi, njena porodica i okruženje podigli su Srbiju na noge kako bi ona uspela da ode u inostranstvo po svoj lek

Objavljeno:

Mina Pošarac (21) iz Rume, bori se protiv zloćudnog tumora na kičmi. Do pre godinu dana živela je sasvim normalan devojački život. Upisala je Defektološki fakultet, bila studentkinja za primer, izlazila i družila se, trenirala i vodila zdrav način života, da bi se u jednom danu sve promenilo.

Za Minu celo društvo ima samo reči hvale, humanitarni ljudi, njena porodica i okruženje podigli su Srbiju na noge kako bi ona uspela da ode u inostranstvo po svoj lek.

Bavila se i humanitarnim radom, a kako je ranije rekla u razgovoru za Espreso, nije ni sanjala da će jednog dana njoj biti potrebna pomoć.

U martu prošle godine, Mini je odrađena jedna operacija zloćudnog tumora glioblastoma 4. gradusa koji je karakterističan za mozak, ali se kod nje javio na kičmi.

Ovo je Mina pre i posle dijagnostikovanja bolesti. Nakon terapije koja uključuje kortikosteroide, ona se za 2 nedelje ugojila 20 kilograma.

1 / 17 Foto: Privatna arhiva

Taman kad je počela da se oporavlja, na kontrolnom pregledu ustanovljeno je da se nezvani gost vratio i da mogućnost operacije u Srbiji više ne postoji jer bi mogla biti rizična po Minin život.

Ono što je važno napomenuti jeste da se Mina ne predaje, ne odustaje od borbe da jednog dana ponovo stane na svoje noge i snažno zagrli život. Sa nama je podelila koliko joj znači podrška najbližih i svih humanih ljudi. Neizmerno je zahvalna svima koji su se priključili akciji.

Mina se trenutno nalazi u Turskoj gde čeka preglede i mišljenje lekara.

A dok je ona tamo, njeni prijatelji ne gube vreme, u Rumi pokreću veliku akciju za Minu, ona je objavu podelila na svom Instagram profilu i pozvala sve da se priključe akciji.

TANANANAAAAAAAA!!! Ruma ne odustaje!!! Kada je najteže pokazujemo da smo zajedno i da nam niko ništa ne može!! Posle iksa, mislim da je ovo najveći događaj u ovom gradu humanitarnog karaktera, ne želim nikoga da uvredim ali ova organizacija zaista uliva mnogo nade!! Ljudi, svi znamo, mesto poznatog FOAM FESTA sada će zameniti žurka za moj život!! SVI SVI SVI SVI!!!!!! 1471 na 3030 svi delite kako bi što više ljudi videlo!!

Mina Pođarac
foto: Instagram/Mina_posarac1

Na LINKU možete pogledati neke od akcija koje je Espreso portal pokrenu za Minu i šta su poznati poručili.

Pomozimo Mini u hrabroj borbi protiv glioblastoma 4. gradusa koji može biti poguban po život.

Pošaljite SMS 1471 NA 3030

Dinarski račun: 160-6000001615237-70

Devizni račun: 160-6000001616536-53

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.