DEVOJKA KOJA JE DIGLA SRBIJU NA NOGE DOBILA JE SVOJ BROJ U "BUDI HUMAN": Pomozimo MINI POŠARAC da PREŽIVI! (FOTO)
Mina Pošarac, Foto: Privatna arhiva

1471 na 3030

DEVOJKA KOJA JE DIGLA SRBIJU NA NOGE DOBILA JE SVOJ BROJ U "BUDI HUMAN": Pomozimo MINI POŠARAC da PREŽIVI! (FOTO)

Mina je svu potrebnu dokumentaciju poslala na više adresa u inostranstvu, odakle čeka odgovor

Objavljeno:

Mina Pošarac (21) svojom pričom podigla je Srbiju na noge. Ova hrabra devojka konačno je dobila šansu da preokrene opaku igricu koju joj je život zadao u svoju korist.

Od danas, ona je član Humanitarne fondacije "Budi human", pa tako svi mogu koji su u mogućnosti, mogu da pomognu Mini u njenoj borbi za život.

Mina boluje od zloćudnog agresivnog tumora koji je karakterističan za mozak, ali se u njenom slučaju nalazi na kičmi. Jednom je tumor već operisan, ali se posle manje od godinu dana vratio, te više ne postoji mogućnost da bude operisana u Srbiji zbog rizika koji operacija nosi sa sobom.

Mina je svu potrebnu dokumentaciju poslala na više adresa u inostranstvu, odakle čeka odgovor. A za njeno lečenje biće potrebno negde oko 400.000 evra, što je za njemu porodicu i prijatelje nedostižna cifra.

Ovde možete pogledati kako je Mina izgledala pre, a kako izgleda sada nakon što joj je bolest dijagnostikovana:

1 / 17 Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Mina Pošarac (21) iz Rume, do februara prošle godine, živela je potpuno bezbrižnim životom. Upisala je Defektološki fakultet, celog života se bavila sportom. Trudila se da maksimalno radi na sebi, ciljajući da izraste u najbolju verziju sebe. Uvek je zanimao humanitarni rad i način na koji može da pomogne drugima, ne sluteći da će jednog dana ona biti ta kojoj će pomoć biti potrebna. A kako je Mina saznala za bolest i kako je tekao proces lečenja, možete pogledati na linku OVDE.

Pomozimo Mini u hrabroj borbi protiv glioblastoma 4. gradusa koji može biti poguban po život.

POŠALJITE SMS 1471 NA 3030

Dinarski račun: 160-6000001615237-70

Devizni račun: 160-6000001616536-53

Mina Pošarac
foto: Budi human

Mina je na svom Instagram profilu podelila priču koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Potrebni smo joj da bi i ovog puta ljubav pobedila.

Završavam Osnovnu školu, osećam prve leptiriće u stomaku, zaljubljujem se do ušiju, u svoju prvu ljubav, NJEGA. Njega uz kog sam odrasla, naučila o raznim stvarima kako o životu, tako i o ljubavi. Prolazimo razne životne situacije zajedno, odrastamo, odvajamo se zbog školovanja, čekamo jedno drugo nestrpljivo, planiramo život, radujemo se svakom zagrljaju, susretu, novom danu… Tada nam nailaze crni dani, dani u kojima zajedno ulazimo u najveću borbu, borbu za moj život.. Kažu ja sam junak? Okej, da li iko od vas zna da je upravo osoba pored mene izgubila svog oca od iste bolesti koja je napala njegovu devojku… Bila sam spremna da ga ostavim uprkos svemu jer nisam želela da proživljava iste traume još jednom u životu.. Tada mi je rekao samo jedno.. Oduzeo mi je jednu osobu koju sam voleo najviše, drugu mu neću dozvoliti da mi oduzme.. Zamolio me je da mu dopustim da ostane uz mene i da se zajedno borimo do kraja. Ljubavi, obećavam ti da ću za nas pobediti svako zlo i da ćemo se probuditi uskoro iz ovog ružnog sna, i nastaviti po našim planovima… Samo ja znam čija sam imena izgovarala dok je nož sa zračenja sekao rak sa mojih ledja.. Dužni smo im, ostvarićemo sve. Volim te do neba!

03:01

UROŠU SE ŽIVOT PROMENIO U TRENUTKU: Dve godine ima RAK PANKREASA bez ijednog simptoma, mora da se izleči jer čeka da postane OTAC

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.