MILICA PAVLOVIĆ U VELIKOJ ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC: Njene reči mora da čuje CELA SRBIJA! (VIDEO)
Milica Pavlović i Mina Pošarac, Foto: © ATA Images, Privatna arhiva

1471 NA 3030

MILICA PAVLOVIĆ U VELIKOJ ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC: Njene reči mora da čuje CELA SRBIJA! (VIDEO)

Naše poznate ličnosti priključile su se Espreso akciji

Objavljeno:

Mina Pošarac ima samo 22 godine, tešku dijagnozu i svu snagu ovoga sveta da pobedi karcinom. Njena priča potresla je celu Srbiju, a devojka iz Rume prerano je saznala šta znači borba za goli život.

Ona je za portal Espreso ispričala kako je sve počelo, kako je bolest otkrivena, kada je obavljena prva operacija i šta sad kad se bolest vratila.

- Završio se ispitni rok, ja sam se vratila u Rumu kako bih malo odmorila i provela vreme sa porodicom. Tri dana pre nego što se desio nemili događaj, osetila sam bol u kičmi, ali su lekari tada konstatovali da je u pitanju virus. Došla je nedelja kada smo se pripremali za nedeljni ručak, ali ja nisam imala snage da ustanem iz kreveta, nakon što sam pokušala da se pridignem odjednom sam se srušila i izgubila kontrolu nad svojim telom i ostala sam nepokretna.

1 / 13 Foto: Privatna arhiva

Iako je jedna operacija odrađena u Srbiji, naši lekari ne mogu prihvatiti rizik, te je jedini spas operacija u Japanu ili u Turskoj, sve to zavisi od odgovora koji dobije i novca koji bude prikupljen u međuvremenu. Ova operacija mogla bi da košta i do 400.000 evra.

Naše poznate ličnosti priključile su se Espreso akciji, a jedna od njih je i velika zvezda, Milica Pavlović.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.