SVI PUTEVI VODE U BEOGRAD? Putokaz totalno sludeo vozače, svi misle da je GREŠKA, evo o čemu se zapravo radi (FOTO)
Putokaz, Foto: Printscreen/Facebook

zbunjujuće

SVI PUTEVI VODE U BEOGRAD? Putokaz totalno sludeo vozače, svi misle da je GREŠKA, evo o čemu se zapravo radi (FOTO)

Na tabli strelice za levo ukazuju da je u tom pravcu put za Beograd, ali i strelica za desno pokazuje da je Beograd u tom pravcu

Objavljeno:

Jedan putokaz u Srbiji izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama! Mnogi su se našalili i rekli da svi putevi zapravo vode u Beograd, ali javili si se i oni koji su ponudili razumno objašnjenje za na prvu loptu čudnu oznaku na putu.

Naime, u jednoj grupi na društvenim mrežama objavljena je fotografija putokaza koja je zbunila pojedine vozače, ali i korisnike društvenih mreža.

Sporni putokaz
Sporni putokazfoto: Printscreen/Facebook

- Meni su posebno talične Divčibare. Put do tamo i od tamo. Nekoliko puta sam pratio putokaze i završio tamo gde ne treba. Sada samo navigaciju slušam - naveo je korisnik koji je priložio fotografiju ovog putokaza.

Na tabli strelice za levo ukazuju da je u tom pravcu put za Beograd, ali i strelica za desno pokazuje da je Beograd u tom pravcu.

- Divčibarski trougao - našalio se jedan čovek.

Jedan korisnik naveo je da je putokaz dobro postavljen, kao i da se tabla nalazi na raskrsnici, odnosno kružnom toku na ulasku u Zaječar i da ne pravi nikakvu zabunu.

- Svi putevi vode u Beograd - navodi se u jednom od komentara.

01:42

TEMPIRANA BOMBA ZA VOLANOM! Psiholog o Somborcu koji je pucao na ljude: Saobraćaj je tenzičan, navike ovih vozača ĆE ESKALIRATI

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.