"ORALNO SAM GA ZADOVOLJILA, A ONDA SAM GA MOMENTALNO OSTAVILA"! Šokantna priča Srpkinje, OVO JE RAZLOG ZA ZBOGOM?
Ilustracija, Foto: Ispovesti.com

ispovest

"ORALNO SAM GA ZADOVOLJILA, A ONDA SAM GA MOMENTALNO OSTAVILA"! Šokantna priča Srpkinje, OVO JE RAZLOG ZA ZBOGOM?

Jedna devojka je naime opisala svoj problem sa dečkom vezan za oralni seks

Objavljeno:

Na sajtu "Ispovesti" svašta se može pročitati, a čini se da najviše ima onih koji vole da na ovaj način dele svoja seksualna iskustva sa ostalim korisnicima sajta.

Bilo je mnogo polemika o seksu na javnom mestu, raznim pozama, fetišima, itd.

Jedna devojka je naime opisala svoj problem sa dečkom vezan za oralni seks.

"Ostavila sam dečka iz možda naizgled glupog razloga. Naime, nakon što ga oralno zadovoljim, više me nije ljubio u usta, jer mu se gadi. Pri tome on mene nikad nije oralno zadovoljio. Pošto mi je bio drag kao osoba, pokušala sam da pričamo o tome i da rešimo to, ali on je na to samo rekao: “Nemoj džaba da pričaš o tome. Ne radim i to i tačka.“ Malo je reći da sam se bezveze osećala, ali ne žalim što sam ga ostavila. Za uspešnu vezu je sve bitno", napisala je ona, a onda je druga devojka podelila slično iskustvo.

- Razlog za raskid ti nije uopšte glup.On ne radi to i tačka,kakva bre tačka,Nema uspešne veze sa onima koji ne znaju za kompromis.

- 3 godine veze i nikad me nije oralno zadovoljio..raskinuli smo zbog skroz druge stvari i sada dooosta više uživam u sexu uz oralni. Tek sad mi je potpuno :)

- Nek si ga i ostavila. Smatram da nista kod partnera ne treba da nam se gadi dok god se održava higijena. Ali sta onda sa devojkama koje neće dečku da p*se, mnogima se gadi. Jel onda ok da njih ostavi dečko zvog toga, bili su samo neki od komentara na datu temu, a onda su se i druge korisnice požalile na isti problem.

"Dečko neće da me poljubi nakon što mu pružim oralno zadovoljstvo", navodi se u drugoj objavi.

I ova objava je privukla dosta pažnje ostalih korisnika sajta koji su u komentarima pisali svoja mišljenja i iskustva.

- Dečko ti je kreten. Najviše volim da prekinem devojku dok me oralno zadovoljava da je sočno poljubim i da nastavi.

- A što mu ga ližeš? Ja svom ne mogu, kad se setim da je krkančio neke druge.

Ispovesti
foto: Ispovesti.com

- Ni moj nije hteo do skora, donekle, ima kad hoće, a ima i kad neće, jeste im gadno, al treba vremena. Mene moj tera da isperem usta, jeste retardirano malo, al ni ja njega ne mogu da poljubim kad on mene oralno zadovoljava, tako da je očigledno sve stvar vremena...

- Ja više volim njoj da pružim oralni seks, nego ona meni, mnogo je seksi kad joj to radim a mene to izluđuje, pa posle usledi dobar seks i onda nema potrebe da se maltretiramo oko mog oralnog. Mada se i to dešava naravno.

- Ako neko voli to ne razumem čemu osude. Na volju ti je da li ćeš biti kao sveća u krevetu ili ćeš raditi ono što voliš i što zadovoljava i tebe i partnera. Oralni seks je sasvim normalna stvar. Ko voli nek izvoli, a ko ne, nek ućuti i ne radi to. Prosto jednostavno.

- Žene, svaka vam čast. Bez zaje*anije, ja vam se divim. Nikad neću shvatiti kako vam nije gadno stavljati pen*s u usta svakodnevno.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.