"SPAVALA SAM SA 39 MOMAKA, NEKAD SA DVOJICOM ODJEDNOM, A DEČKU SAM REKLA..."! Srpkinju RAZAPELI zbog intimne priče!
Ilustracija, Foto: Profimedia

DA LI JE REALNA?

"SPAVALA SAM SA 39 MOMAKA, NEKAD SA DVOJICOM ODJEDNOM, A DEČKU SAM REKLA..."! Srpkinju RAZAPELI zbog intimne priče!

Jedna devojka je na sajtu "Ispovesti" podelila svoju priču o intimnom životu koja je naišla na gomilu različitih komentara

Objavljeno:

Koliko ih je bilo pre mene? Škakljivo pitanje koje je za neke muškarce neizbežno, oni se ne ustručavaju da postave direktno pitanje devojci na tu temu. Naravno, uvek ima i onih koji te detalje iz prošlosti ne žele da znaju kako ne bi pokvarili sliku o voljenoj osobi.

Činjenica je da kod Srba i dalje postoji ta nepravda među polovima pa se tako muškarcu ne zamera ništa, a ženama se zamera apsolutno sve! Muškarac i da je spavao sa 100 žena to i ne bi bio neki problem za društvo, ali žena koja je sa 10 njih bila, to je već ozbiljan problem.

Jedna devojka je na sajtu "Ispovesti" podelila svoju priču o intimnom životu koja je naišla na gomilu različitih komentara.

"Do sada sam spavala sa 39 momaka u životu. Sa nekolicinom sam bila u vezi, ali uglavnom su bile avanture. Par puta sam imala seks i sa dvojicom u isto vreme. Iskrena da budem mislim da je to sve bilo zbog podizanja ega i niskog samopouzdanja. Međutim, svom sadašnjem dečku sam rekla da ih je bilo šest, jer sam se uplašila da bi me otkačio kada bi znao pravi broj. Iskreno mi je krivo što sam ga slagala i volela bi da mu kažem istinu ali se plašim da ga ne izgubim, jer se osećam kraj njega kao druga osoba, mnogo bolja i ispunjena, i želim biti samo sa njim do kraja života.", napisala je devojka.

U nastavku prenosimo neke od najzanimljivijih komentara.

- Uvek tako neki naivac naleti na ku.rvu.

- Do vraga, šta sam sada procitao i koliko sam se iznervirao. Pa majku mu, ne bi te ni ovaj moj pogani jezik poljubio, a kamoli polizao. Minut ćutanja za palog brata kog svi gledaju kao konja. Jos kad vidim ovo sad zaljubljena sam i volim ga, kipim od besa. Obriši malo te usne, broju 39, ostalo ti sperme sa strane malo.

1 / 6 Foto: Profimedia

- Iskreno, ako ste vec pričali o toj temi nisi trebala lagati. Ako dečko sazna da si ga lagala velike su šanse da će se razočarati i raskinuti. I ja bih raskinula sa svojim dečkom da saznam da mi se predstavljao kao nešto sto nije. Neka je on radio sta je radio u proslošti, njegova stvar, ali da me laže i pravi se da je nešto što nije - ne može. Ostavi to za sebe ako o tome ne želis, nemam ništa protiv. Ali ili ćemo biti iskreni ili nećemo nikako.

- Mene bi bilo sramota i ovako anonimno napisati da sam spavala sa njih 39 a kamoli momku priznati.

- Kad muškarac spava sa 40 žena? jel i onda ovako komentarišete?

- Moj muž je, kad sam ga pitala za bivše dok smo se zabavljali, rekao: Prošlost je prošlost. Mene ne zanima tvoja, a tebe ne treba zanimati moja. To je nešto najpametnije što sam čula i dovelo nas je do 10 sretnih zajedničkih godina. Znam s druge strane da je imao nekoliko normalih veza, ništa sramotno, ali nije htio da nam takvi razgovori opterete vezu. Takav stav bih preporučila svima. Gledajte u zajedničku budućnost. Morate biti iskreni od početka veze, ne retrogradno.

- Vidi junačina muških, zameraju kao, e jadnici moji, da ste ih vi okrenuli toliko nikom ništa? A? Licemeri. Curo to je tvoja stvar. Po ovome vidiš koliko su muškarci idioti, ne svi kao u mom primeru al većina, a ove babe finjače su još gore.

- Ona koja je navikla da menja jeba*e će menjati i u braku to je jednostavno tako.

- Po komentarima ispada da su devojke sa normalnim brojem partnera retke ko beli medvedi. Danas bar niko ne traži nevinu ali brate postoji razlika izmeđi normalnog seksualnog života i bolesti. Jadno je što podržavate bolest, a još jadnije što lovite fine ljude koje lazete i prećutkujete im.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.