SKANDALOZNE PRIČE UČENICA U SRBIJI! Sve su imale odnose sa PROFESORIMA, jedna ima OPASAN fetiš, PERVERZNO! (FOTO)
ilustracija, Foto: Profimedia, Printscreen/Ispovesti.com

šok

SKANDALOZNE PRIČE UČENICA U SRBIJI! Sve su imale odnose sa PROFESORIMA, jedna ima OPASAN fetiš, PERVERZNO! (FOTO)

Ova ispovest, ali i komentari koiji su usledili, potvrđuju groznu činjenicu da su afere na relaciji profesor - učenica prisutne svuda oko nas

Objavljeno:

Skandalozna ispovest jedne devojke pojavila se na sajtu "Ispovesti" u kojoj je ona bez problema iznela šta je njen fetiš!

Naime, devojka je napisala da je spavala sa više profesora u toku svog školovanja.

"U srednjoj školi sam spavala s jednim profesorom, a na fakultetu sa jednim saradnikom u nastavi, dva asistenta i jednim profesorom. Nisam to radila zbog veće ocene nego zato što imam fetiš na profesore i to je jače od mene", navodi se u objavi.

Ova ispovest, ali i komentari koiji su usledili, potvrđuju groznu činjenicu da su afere na relaciji profesor - učenica prisutne svuda oko nas! Sigurno da ima i onih profesorka - učenik, ali se o njima baš i ne zna mnogo.

Seks
foto: Profimedia

- Blago tebi, i mene opasno pale profesori, ta dominacija u moj potčinjeni položaj poslušne učenice. To mi je tako hot i oduvek sam osećala tu neku erotsku povezanost između učenica i profesora. Lože me uspešni muškarci u odelu ili košulji, prosedi, dobrodržeći. Novac mi nije bitan jer ga imam dovoljno ali taj fetiš ostaje deo mene dok sam živa. Poy. - glasi jedan od skandaloznih komentara.

- I ja volim da se kokam sa profesorima ali samo lepim i privlačnim. - nadovezala se korisnica.

- Ja sam spavala sa direktorom. Čovek mi se sviđa godinama još otkako nije bio na poziciji. Poklopile se neke stvari i bum. Jedini problem je što se čovek zaljubio. - opisala je svoju aferu u komentaru.

Jedna korisnica je čak i pojasnila, dala "uputstvo" kako dođe do afere između učenice i profesora.

1 / 2 Foto: Ispovesti.com

- Za one kojima nije jasno kako uopšte dođe do toga, odgovor je komunikacijom. U mom slučaju je bio samo jedan profesor, ali popričate nekoliko puta, razmenite brojeve i onda dalje normalno. I profesori su ljudi kao i svi drugi. Naravno, neće svako pristati, ali oseti se hemija kad je ima. - navela je ona.

- Ja sam oduvek imala fetiš na profesore ali nikada nisam prešla granicu. Znam da je u mojoj glavi bolje nego što bi bilo u stvarnosti. - navodi se u komentaru.

Muškarci su ove situacije osudili.

- Nemaš ti nikakav fetiš, nego si jednostavno laka ženska, niskog morala. - navodi se u komentaru.

- Ja sam muško i imam isto fetiš na profesorke, pa nisam nikad spavao s jednom. Vama ženama se može po tom pitanju a samo kukate. - kazao je sledeći.

- Profesor sam i grozim se profesora koji je spavao sa učenicom iz srednje škole! To ne treba da je profesor! Odvratan lik dostojan svakog prezira... i ne, nema veze dal' je ona to inicirala ili ne. Za svaku osudu bez obzira! - naveo je profesor.

Pišite nam u komentarima vaše mišljenje o ovoj temi.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.