"NE SKIDA MI SE ZA MINUT SE*SA": Šokantne priče žena o muškarcima, JEDNA je bila BRUTALNA, ceo region na nogama!
Foto: Printscreen/Ispovesti.com, Profimedia

muke žive

"NE SKIDA MI SE ZA MINUT SE*SA": Šokantne priče žena o muškarcima, JEDNA je bila BRUTALNA, ceo region na nogama!

"Muškarci gledaju samo kroz to da zadovolje svoje potrebe", požalila se jedna devojka.

Objavljeno:

Krajnje bizarna rasprava pokrenula se na sajtu "Ispovesti" kada je jedan od korisnika postavio pitanje: "Kad pričam sa ženama žale se na kratak, redak, loš seks, a kad pričam s drugovima žale se da ne daju, ko tu laže?", navodi se u objavi.

Na naše iznenađenje komentari ispod ove objave su brojni, ljudi su baš ozbiljno shvatili i oba pola su odlučili da podele svoja iskustva. Normalno, žene su opravdavale žene, muškarci su opravdavali muškarce.

Ispovesti
foto: Printscreen/Ispovesti.com

"Žene su u pravu. Muškarci gledaju samo kroz to da zadovolje svoje potrebe. Evo recimo s mužem sam sinoć imala seks, on zadovoljan za 2, 3 minuta, ja tek na početku da se upalim. Volim muža, nekad nam seks i nije loš, ali definitivno žene seks izbegavaju samo jer su retko zadovoljene. Orgazam je jako bitan za ženu. Nije ni čudo što su nervozne, sve je to zbog muškaraca koji ne mogu izdržati ni 5 minuta", napisala je jedna korisnica.

"Niko ne laže. Ja prva ne dam. Ne skida mi se za minutu "seksa" u kojem nema zadovoljstva za mene nego služim isto kao desna šaka! Radije ću biti frigidna", nadovezala se druga korisnica.

"Šta da vam kažem, ja kada hoću seks dečko me navede da ga oralno zadovoljim i to je to, to je njemu seks i misli da sam ja prezadovoljna i da me je usrećio. Ne znam stvarno kako da mu kažem uopšte da je to njegovo zadovoljstvo, a da je za moje potrebno nesto drugo. Kako je uopšte moguće da moram skretati paznju na to?", požalila se korisnica ovog sajta.

1 / 5 Foto: Printscreen/Ispovesti.com

"Imala sam dečka godinama, svrši za 3-5min i baš mi to bilo glupo iako smo radili godinama na tome. Pomislila sam zašto ostati s njim ako ne ide i ja ću biti nezadovoljna. Sadašnji suprug traje u krevetu 20-40min i meni je glava u oblacima. Napalim se samo kad ga vidim i nakon 9 godina. Uvek mu rado dam jer je zaslužio svojim umećem.", pohvalila je gospođa svog supruga.

"Bivši je bio opsednut da svršim s njim jer bi "sve pre mene svršile za 3 min". Pa hahahaha ... amater. Ali, ajde, volimo se, treba vremena. Iako strastven, nije imao onaj prelaz u pravi seks - samo uđi - izađi. Onda oralni seks - napor kao da ore, a vidim da gubi strpljenje. Kako da uživaš sa muškarcem kojem je seks pražnjenje one stvari i punjenje ega? Uglavnom - nikako. Odrastite Balkanci! Za pravi, dobar seks u vezi potrebna je bliskost", napisala je jedna devojka.

"Vi možete da ne verujete koliko hoćete, ali to je ogroman problem u konzervativnim društvima kao što je naše. Muškarci su puni sebe, misle da im je svako skretanje pažnje udar na ego a tzv. švaleri su balavi muškarci koji imaju inspiraciju samo ako su sa novom ženom. Odrastao muškarac koji stvarno voli ženu i uživa s njom u seksu je retka stvar ovde", samo su neki od komentara.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.