OTKRIVEN TAČAN UZROK SMRTI SRPKINJE U VIĆENCI! Medicinska sestra se NIJE UBILA, obdukcija pokazala istinu
Tanja Komatinović, Foto: Foto: Gofundme.com

TUGA

OTKRIVEN TAČAN UZROK SMRTI SRPKINJE U VIĆENCI! Medicinska sestra se NIJE UBILA, obdukcija pokazala istinu

U medijima se najpre pojavila informacija da se sumnja da je devojka izvršila samoubistvo, međutim, te navode demantovao je obdukcioni nalaz

Objavljeno:

Porodica Tanje Komatinović (31), medicinske sestre iz Prokuplja koja je jula pronađena mrtva u svom domu u oblasti Savijabona u Vićenci, otkrila je detalje smrti ove mlade devojke. Naime, porodica ove devojke ističe da je reč o prirodnoj smrti.

Portalu Nova.rs javio se punomoćnik porodice Komatinović, koji ističe da Tanja nije izvršila samoubistvo, kako su mediji spekulisali.

„Na osnovu obdukcionog nalaza prethodna smrt je prouzrokovana neutvrđenim prirodnim uzrokom, a što je navedeno u zdravstvenoj potvrdi Službe sudske medicine Regije Veneto u Italiji“, navodi se u mejlu.

Podsetimo, tridesetjednogodišnja medicinska sestra srpskog porekla pronađena je mrtva sredinom jula u svom domu u oblasti Savijabona u Vićenci.

U medijima se najpre pojavila informacija da se sumnja da je devojka izvršila samoubistvo, međutim, te navode demantovao je obdukcioni nalaz.

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.