SRPKINJA DOBILA NAGRADNO PUTOVANJE, A ONDA JE PREŽIVELA HOROR! Ono što joj se desilo je PRESTRAŠNO! VIDEO
Ilustracija, Foto: Printscreen YT

STRAHOTA

SRPKINJA DOBILA NAGRADNO PUTOVANJE, A ONDA JE PREŽIVELA HOROR! Ono što joj se desilo je PRESTRAŠNO! VIDEO

Njeni su dobili poziv u Srbiji: vaše dete je uhapšeno zbog droge!

Objavljeno:

Jedna mlada Srpkinja oduvek je sanjala da vidi Južnu Ameriku, i taj san joj se ostvario kada je imala 20 godina, ali se ubrzo pretvorio u najgoru noćnu moru.

Dobila je nagradno putovanje za Peru, i ništa nije slutilo na zlo! Dočekala je peščana plaža, žurka, sve kao u snu! A onda su joj zakucali na vrata usred noći.

Njeni su dobili poziv u Srbiji: vaše dete je uhapšeno zbog droge! Kokain čistoće 98,8 posto!

A kako je sve počelo?

- Imala sam 20 godina, bila sam druga godina na fakultetu. Moja najbolja drugarica dobija ponudu od našeg zajedničkog druga da ode u Južnu Ameriku sa njim kao nagradno putovanje. To nagradno putovanje tada je jedna poznata ličnost dobila jer je učestvovala u jednom TV programu - priča ova devojka.

10 dana pre putovanja njena drugarica odustaje zbog obaveza, pa je putovanje ponuđeno njoj. Sve je bilo plaćeno, a roditelje, koji su se prvobitno protivili, dobre ocene u indeksu uverili su da puste ćerku na zasluženo uživanje. Nastalo je slavlje. Ostvarivala joj se životnja želja.

Na aerodromu ih čeka poznata sportistkinja, koja je navodno putovanje poklonila ovom dečku jer joj je mnogo pomagao.

Grle se, zahvaljuju joj, i kreću letovi...Mnogo presedanja...Na kraju sleću u Peru, i Peruanac ih vodi do letovališta gde su bili smešteni.

Dočekao ih je mladić oduševljen što su "došli Srbi napokon". Bio je previše ljubazan, i govorio da se bavi "ribljim brašnom".

Kako kreću žurke, domaćin im nudi, ako konzumiraju, da im nabavi čisti kokain. Odbijaju ovu ponudu, govore da "nisu u tom fazonu".

Kako prolaze dani, dvoje junaka ove priče počinju da se druže sa Peruancima. Odlaze u drugi grad kako bi proslavili rođendan jednog od njih. Domaćinu se to ne sviđa. Pravi haos zato što se oni zbližavaju sa domaćim stanovništvom.

Primetila je, tokom ovog mini puta, da točkići na njenom koferu otpadaju, ali to joj nije bilo čudno.

Kada su se vratili u svoj smeštaj, brat od sportkistkinje, koji joj je bio domaćin sve vreme primećuje da joj je kofer oštećen, ali joj kaže da ne brine: da ima 3 kofera viška koji su ostavljali gosti. Takođe, daje im i mnogo poklona, koji su zauzimali mnogo mesta u njihovom prtljagu.

Uzela je jedan od njih, prebacila svoje stvari, i nije slutila nikakvu opasnost! Legla je da spava, i spremala se za put nazad.

Ono što je tek sutridan saznala bilo je da je drugar uzeo preostala dva kofera. Sa 3 nova kofera krenuli su iz Perua.

Kada su stigli u Barselonu, počeli su da ih ispituju: gde su bili, da li su se družili sa Peruancima...

Stižu u Milano, noć uoči povratka za Beograd. Odjednom njenom drugu počinju da stižu poruke na Fejsbuku - Italijan piše i želi da mu vrate kofere koje su uzeli iz letovališta u Peruu. Italijan je bio jako napadan. Drugar je krenuo da paniči i govori: nešto nam je smestio!

Priznaje da nije pregledao svoje kofere. Ipak, nisu našli ništa u njima. On ostaje za svojim laptopom, a nju savlađuje san.

Usred sna je budi razvaljivanje vrata! Lampe! Ušla je policija!

- Govorili su da se slučajno ne mrdnemo! Opkolili su nam krevete!

Kaže da je u šoku, i u bunilu, pitala da li će oni sada propustiti let.

- Ako ne nađemo ništa, nećete!

Iako se činilo da u koferima nema ništa, ali kada su pocepali "zidove kofera" našli su upakovani kokain!

Oni su se smeškali, a devojka je počela da plače.

Kako se drama razrešila pogledajte na snimku od 20:39:

"U zatvoru u Milanu sam tri meseca dokazivala da nisam kriva. Kazna koja mi je pretila bila je od 7 do 20 godina. Sa priznanjem pola kazne bi mi oprostili. Nisam mogla da priznam nešto što nisam uradila. Sve ostalo iz zatvora je za debelu knjigu. Advokatica, porodica, prijatelji, profesor i kolege… svi su donosili sve što bi moglo da služi za odbranu i dokazivanje moje ličnosti. Sve zatvorenice su mi govorile da je bolje da dam to lažno priznanje jer nikada nisu čule da je neko oslobođen u sličnom slučaju. Pre suđenja puštena sam na slobodu. Drug je osuđen jer je priznao. Priznao je i da ja nisam ništa znala. Velika verovatnoća je da je bio žrtva kao i ja, ali verujem da nikad neću saznati celu istinu" - kazala je kasnije ova devojka u ispovesti medijima.

(Espreso / Prva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media