"NE TREBA DA OSTANETE U NASILNOJ VEZI": Reči Tanjine prijateljice PARAJU DUŠU! (FOTO)
Tanja Komatinović, Foto: Foto: Gofundme.com

tuga do neba

"NE TREBA DA OSTANETE U NASILNOJ VEZI": Reči Tanjine prijateljice PARAJU DUŠU! (FOTO)

Nalazi policije i rezultati naknadne obdukcije moći će da utvrde šta se tačno dogodilo. Prema navodima, devojka je iz Prokuplja

Objavljeno:

Tanja Komatinović (31), medicinska sestra iz Prokuplja, pronađena je mrtva u svom domu u oblasti Savijabona u Vićenci. Na društvenim mrežama se oglasila Tanjina prijateljica, čiji su statusi puni bola i besa. S obzirom na to da postoje navodi u italijanskim medijima da se Tanja pre smrti posvađala sa partnerom, njena prijateljica napisala je upozorenje svim devojkama.

Ona je na svom Fejsbuk profilu najpre podelila lik za donacije koje su hitno potrebne da bi Tanjino telo bilo transportovano u Srbiju, a potom i niz objava koje aludiraju na to da je Tanja trpela partnersko nasilje.

- Srce me boli danas i moram da podelim ovu poruku, da skinem teret sa ramena. Želim da se obratim svakoj mladoj ženi, ali i onima koje više nisu tako mlade. Naučite da budete dobro kada ste same. Budite dovoljne same sebi. Tačno znajte šta želite, šta vam se sviđa i šta čini da se osećate dobro. Nikada se ne bojte samoće, nećete imati bolje društvo od sebe. Taj način ponašanja postaviće temelje za momenat kada se zaljubite jer, ako volite sebe, znaćete gde da povučete liniju. Nećete prihvatati ništa osim ljubavi i poštovanja. Budite dovoljne same sebi dok ne pronađete nekog kome ćete da budete ceo svet, ne odbacujte same sebe - napisala je.

Tanja Komatinović
foto: Foto: Gofundme.com

Ona je dodala da roditelji treba da nauče svoje ćerke da su u vezama jedine prepirke i svađe koje su prihvatljive u vezi sa tim šta će da bude za večeru ili koji film će da se gleda.

- Ništa drugo nije prihvatljivo i ne, ne treba da ostanete u nasilnoj vezi bez obzira na sve samo da biste sačuvale porodicu jer su vaši životi važni - objasnila je Tanjina prijateljica i dodala da je izašla iz stanja šoka i da je sada besna.

Tanja Komatinović
foto: Facebook

Ukoliko želite da pomognete u prikupljanju donacija za transport Tanjinog tela iz Italije u Srbiju, možete to da učinite OVDE.

Podsećamo, kako komšije svedoče, čula se žestoka svađa mlade žene i njenog muža, od kog se rastala. Posle nekoliko minuta situacija se smirila, pišu italijanski mediji, a prenosi Sputnjik. Kako je Blic preneo, navodno je reč o samoubistvu.

Kada su jutros njene kolege, koje su dolazile po nju kako bi je odvezle na posao, videle da nije ispred kuće, pa čak ni na poslu, pozvale su pomoć. Vatrogasci su prinudno ušli, ali lekarima nije preostalo ništa drugo nego da konstatuju smrt.

Nalazi policije i rezultati naknadne obdukcije moći će da utvrde šta se tačno dogodilo. Prema navodima, devojka je iz Prokuplja.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.