PRED NAMA JE VREO DAN I TROPSKA NOĆ: Danas PAKLENO, temperatura i do 37 stepeni!
Ilustracija, Foto: Beta / Dragan Gojić

VREMENSKA PROGNOZA

PRED NAMA JE VREO DAN I TROPSKA NOĆ: Danas PAKLENO, temperatura i do 37 stepeni!

Prema prognozi, danas će preovlađivati sunčano, jutarnja temperatura biće od 14 do 23, najviša dnevna od 33 do 37 stepenI

Objavljeno:

Republički hidrometeorološki zavod saopštio je da će danas najviša dnevna temperatura iznositi i do 37 stepeni, upozorivši da će se do 2. jula zadržati veoma toplo vreme i da se lokalno očekuju i tropske noći.

Prema prognozi, danas će preovlađivati sunčano, jutarnja temperatura biće od 14 do 23, najviša dnevna od 33 do 37 stepeni.

Posle podne u planinskim predelima jugozapadne i južne Srbije, uz lokalni razvoj oblačnosti, tek ponegde je moguć kratkotrajni pljusak sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren, na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno jak, južni i jugoistočni.

Upozorenje
Upozorenjefoto: Printscreen/hidmet.gov.rs

I u Beogradu će danas biti sunčano i veoma toplo. Vetar ujutro slab, a tokom dana i umeren jugoistočni. Jutarnja temperatura od 18 do 23, najviša dnevna oko 36 stepeni.

Vremenska prognoza
Vremenska prognozafoto: Printscreen/hidmet.gov.rs

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 6. jula, pretežno sunčano i veoma toplo sa najvišom temperaturom u većini mesta od 33 do 37 stepeni, a ponegde se očekuju i tropske noći.

1 / 8 Foto: Emilija Jovanović

U četvrtak i petak posle podne u brdsko-planinskim, a u subotu i krajem perioda ponegde i u ostalim krajevima, uz lokalni razvoj oblačnosti, pljuskovi s grmljavinom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.