NAJNOVIJI MOMENTI NADE MACURE: Ostaćete bez TEKSTA KADA VIDITE šta je SAD URADILA! (FOTO)
Nada Macura, Foto: Marina Lopičić

JAO JAO

NAJNOVIJI MOMENTI NADE MACURE: Ostaćete bez TEKSTA KADA VIDITE šta je SAD URADILA! (FOTO)

Pomalo nejasne statuse postavila je na svom profilu, a iz njih možemo zaključiti samo jedno

Objavljeno:

Nada Macura je srpski kardiolog i bivša portparolka beogradske Hitne pomoći koja je zahvaljujući svakodnevnom izveštavanju o dešavanjima sa odela urgentne medicine i savetima koje je delila na brojnim televizijama stekla status "najpoznatije doktorke u Srbiji".

Rođena je 28. januara 1948. godine u Vrdniku. Od 1989. godine živi i radi u Beogradu. Po završetku Medicinskog fakulteta radila je u službama Hitne pomoći u Kragujevcu i Smedervskoj Palanci.

Nada Macura
Nada Macurafoto: Printscreen/Youtube

Gospođa Nada Macura u poslednje vreme aktivnija je na svom Fejsbuk profilu, a sada je objavila nešto što je začudilo sve njene pratioce.

Pomalo nejasne statuse postavila je na svom profilu, a iz njih možemo zaključiti samo jedno, a to je da je veoma očarana lepotom reke Dunav.

Ona je napisala dve objave, u jednoj stoji: "Kako je Dunav širok i moćan kod Donjeg Milanovca", a u drugoj nastavlja divljenje uz natpis "O lepoti Dunava širok i moćan sa puno kruzera", navela je.

Nada Macura
foto: Printscreen/facebook

Svi se pitamo samo jedno, šta je pisac hteo reći?

Podsetimo, otkako je postala prepoznatljiva brojnim televizijskim gledaocima u Srbiji i regionu mnogi su poželeli da saznaju više o privatnom životu doktorke Nade Macure. Premda je u nekoliko navrata otvoreno govorila o sebi, postoje neke činjenice i detalje koje ne želi da deli sa velikim auditorijumom. Ono što se sa sigurnošću zna jeste da iza sebe ima jedan brak.

1 / 4 Foto: Filip Plavčić

Naime, dok je radila u Hitnoj pomoći u Kragujevcu udala se za mladića koji je bio vojno lice. Međutim, zbog prirode njegovog posla su mnogo vremena provodili razdvojeno. Dok je Nada živela u Kragujevcu, njegova pretkomanda je bila Smederevska Palanka, a kada je ona uspela da se zaposli u tom mestu, njen suprug je dobio premeštaj u Beograd. Iz te razdvojenosti su sve više na površinu isplivavale i razlike među njima.

Dok je on uživao u materijalnim stvarima, maštao da sebi priušti dobar automobil, motor ili jahtu, ona je želela da se usavršava na privatnom i profesionalnom planu, uči iz knjiga koje pročita i svakodnevno se nadograđuje u duhovnom smislu. Jaz među njima je dodatno produbila i činjenica da nisu mogli da imaju potomke, pa je odlučila da se razvede i posveti se usavršavanju i karijeri. Priznaje da je maštala o tome da pronađe ljubav svog života i da se ponovo uda, ali joj se jednostavno nije posrećilo. Ipak, kaže da je ispunjena osoba koja svakodnevno uživa u životu i o svojim partnerima ne želi da govori u javnosti.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.