"UNIŠTILA JU JE"! MACURA U MODNOJ POLICIJI ESPRESA OCENJIVALA STIL CECE, AJFONKE, ALI I BRNABIĆEVE! Sve je PUCALO!
Nada Macura, Foto: Emilija Jovanović

skandal!

"UNIŠTILA JU JE"! MACURA U MODNOJ POLICIJI ESPRESA OCENJIVALA STIL CECE, AJFONKE, ALI I BRNABIĆEVE! Sve je PUCALO!

Ne kažem da mi se više dopada stil njene partnerke, ali je daleko interesantnija, prokomentarisala je Macura stajling Ane Brnabić

Objavljeno:

Najpopularnija doktorka u našoj zemlji i zvanični portparol Hitne pomoći u Beogradu, Nada Macura posetila je redakciju Espresa i bila gost u našoj rubrici "Modna policija" gde je žustro i bez zadrške na jeziku ocenjivala stajlinge poznatih dama.

Sudeći po njenim sočnim komentarima, sigurni smo da će se ovo gostovanje prepričavati, ali i podstaći mnoge polemike.

U nastavku pogledajte snimak Macurine modne policije.

Prva na meti uvek dobro raspoložene Nade našla se ministarka Zorana Mihajlović, a doktorka je pred nama bila brutalno iskrena.

Patrola
foto: Printscreen/Instagram

- Često se baš i ne oduševljavam njenim modnim izgledom, ali s obzirom da je na ovoj fotografiji u nekom kežual izdanju, sa kardiganom i pantalonama to je sada uobičajeno, verovatno su je negde privatno snimili. Moja ocena za nju je 7.

Zatim se osvrnula na folk pevačicu Cecu Ražnatović, a prema njoj nije krila simpatije, pa je na njenu adresu uputila i niz komplimenata.

Patrola
foto: Printscreen/Instagram

- Milsim da je ovo Ceca. Ona celokupnom svojoj pojavom i ne samo garderobom zrači x faktorom i prepoznatljivošću. Ume da se namesti i da se snimi iz najboljeg ugla. Dala bih joj 10.

Žarko smo želeli da čujemo šta to Macura ima da kaže o apotekarki Ani Milanović iz Kragujevca, s obzirom da ju je nedavno brutalno isprozivala zbog provokativnog oblačenja i snimanja za Tiktok.

Patrola
foto: Printscreen/Instagram

- Ovo je moja miljenica, doduše i koleginica na izvestan način. Dopadljiva je i lepa, ali nije bila primerena kada se snimala u apoteci i kada smo imali uzlaznu liniju kovida. Zbog toga ide kritika na njen račun što je pevala i neprikladno bila odevena, ali verovatno u radnom ambijentu ima mantil i pokrije se. Dajem joj 7.

Inače, Macura je ranije osudila apotekarku izjavivši: "Nije pristojno da u apoteci ispoljava svoje seksualne atribute, ona verovatno ima svoje šefove koji će joj skrenuti pažnju na ponašanje, Ja se na ovaj način nikada ne bih uveseljavala tokom ovih vremena kada ljudi umiru.

Kada je ugledala sliku pevačice Ane Nikolić, kao iz stopa je odgovorila-10!

Patrola
foto: Printscreen/Instagram

- Ona je po meni toliko estravagantna i ume da nađe elemente u oblačenju tako da bih njoj dala desetku. Odlična je!

Na stajlinge premijerke Ane Brnabić i ministarke Darije Kisić Tepavčević ipak je ostala suzdržana, pa je ukratko prokomentarisala za svaku:

Brnabić
foto: Prinstcreen/Instagram

- Moju koleginicu Kisić ću prokomentarisati na način da ona ima taj poseban vid odevanja i nikad ne odstupa od njega. Apsolutno je negovana i zna šta priča, pametna je. Njoj bi dala jednu 8-icu,

dok je za Brnabićevu rekla:

- Ne kažem da mi se više dopada stil njene partnerke, ali je daleko interesantnija. Ovo je jedna poslovna varijanta, ne mogu ništa više da kažem. Jedna 7-ica!

Kontroverzna voditeljka Jovana Jeremić neretko se usudi da ponese i stajlinge koji su na granici adekvatnog, a čuveni zeleni kombinezon nije mogao promaći ni doktorki Macuri.

Patrola
foto: Printscreen/Instagram

- Jovanu ja inače jako volim, nas dve smo sarađivale na jednoj televiziji, ali me je očigledno zaboravila ili iz nekog razloga ne može da me pozove. Ova kombinacija je nula, van svake pameti, kao da je ušetala neka zelena životinjica, dok je glava sasvim okej. Pratim sve njene emisije, kao i njene stajlinge koji i nisu baš prepoznatljivi u voditeljskom poslu.

Stajling doktora Branimira Nestorovića nije previše komentarisala, već se osvrnula na njegovu prezentaciju u javnosti o kojoj, sudeći po komentaru, nema naročito lepo mišljenje.

Patrola
foto: Printscreen/Instagram

- Nestorović je kolega koga mogu i da kritikujem i da hvalim. Za mene je on narodni lekar, ali mora da pazi jer je javna ličnost i svi znaju za njega, da se ne izleće i priča o virusu kako to nije ništa. Razumem da treba ohrabriti narod, ali moraš paziti šta ćeš da kažeš da ne uletiš u drugu suprotnost i izazoveš paniku. Tu je negde oko 6,7-ice.

Za repera Nenada Aleksića Ša Macura je imala štošta da kaže, ali je i iskreno priznala šta joj to smeta kod bivšeg rijaliti igrača.

Patrola
foto: Printscreen/Instagram

- Ša je odlično odeven, za posao kojim se bavi je ekstra. Samo nešto kao da je ostario. Moram da kažem da ne volim njegove tetovaže i trebao bi malo da sačuva kožu, jer je ona naš najveći organ čula. Kako će to posle izgledati kada dođe u neke 60,70 godine kada se koža istanji i smežura ne znam, ali dajem mu 8.

Štedljiva je bila i na starleti Tijani Ajfon, s obzirom da ju je ranije komentarisala u aferi prostitucije, ali ovaj put je odlučila da je pohvali.

Patrola
foto: Printscreen/Instagram

- Ona je jedna pristojna devojka, gostovala sam sa njom u emisijama i gledala sam je na promociji jedne knjige i veoma je zgodna, a zgodne devojke se znaju plasirati dobro u društvu, prema tome ovo što na sebi ima pink roze je verovatno neka proslava u pitanju. U njen život i to čime se bavi ne ulazim- 8.

Najsurovije je prokomentarisala stajling pevačice Elektre Elit.

Patrola
foto: Printscreen/Instagram

- Stvarno katastrofa! Nula, katastrofa.

Poslasticu smo ostavili za kraj i zatražili od Macure da prokomentariše sopstvenu sliku iz mladosti, a ona nam je u šaljivom tonu odgovorila:

Patrola
foto: Printscreen/Instagram

- E sad ću da budem malo bezobrazna i da kažem da je ovo 10! Moram to da kažem.

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

Da li se slažete sa ocenama Nade Macure i da li biste nešto dodali, napišite nam u komentarima.

(Espreso/ Vanja P.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.