NADA MACURA HTELA DA NAPUSTI SNIMANJE ESPRESO TVITERA! Tviteraši NIKAD SUROVIJI PREMA DOKTORKI, SVE JE KLJUČALO
Nada Macura, Foto: Profimedia, Emilija Jovanović

ekskluzivno!

NADA MACURA HTELA DA NAPUSTI SNIMANJE ESPRESO TVITERA! Tviteraši NIKAD SUROVIJI PREMA DOKTORKI, SVE JE KLJUČALO

Već nakon drugog tvita, portparolka Hitne se "pobunila" zbog negativnih tvitova, ali ipak nije štedela na rečima kada je odgovarala na iste!

Objavljeno: 12:24h

Portparolka Hitne pomoći i jedna od najpoznatijih doktorki Nada Macura gostovala je u Espreso tviteru i kao i uvek, bez dlakle na jeziku, žustro odgovarala na prozivke uvek oštrih tviteraša.

Već na samom početku bilo je žustro, a Macura je u svom stilu odgovorila prvom tviterašu.

Nada Macura sleperka uz estradu

- Pa ne znam da se baš ja šlepam uz estradu ili oni uz mene. Moram da kažem ja cenim estradne umetnike ma kakvi da su. To je vrlo naporan posao i treba zaraditi taj novac koj imaju. Više od godinu nisu radili i sada im je to i omogućeno", rekla je doktorka pa dodala:

- Ne bih baš rekla da se šlepam, više oni mene gledaju kao doktorku kad se pojavim, nego ja njih kao estradu. Ja volim da budem u tim emisijama i ništa ne zameram ovom tviterašu.

Već nakon drugog tvita, portparolka Hitne se "pobunila" zbog negativnih tvitova, ali ipak nije štedela na rečima kada je odgovarala na iste.

Kada bih pravio emisiju, zvao bih Nadu Macuru jer je skandal majstor. Kaže da nije u šoubizu i doktor je. Nego kad će u Parove?

1 / 10 Foto: Prva tv printscreen

- Pre bih u Zadrugu, ali skandal majstor ne znam po čemu sam. Dragi Darko Spasiću hvala na komplimentu- poručila je tviterašu.

Pre sledećeg tvita, Nada Macura nam se požalila.

-Ja moram da prokomentarišem da mene stalno uzimaju na zub, malo pre smo pričali o nekom x faktoru i harizmi, ali očigledno da na ove ljude ne ostavljam nikakav utisak. Ali dobro, vi ste to izabrali.

Na mene bi Nada Macura bila ponosna. Uvek slojevito oblačenje, bar četiri stvari, a mrske mi čarape, jedva najlon do kolenice

- Nemam šta da prokomentarišem. Slojevito oblačenje je zapisano i u literaturi, i svi se tako oblače, šta je tu problem? Ne verujem da neko, u ovim promenljivim vremenskim prilikama kada je ujutru hladno, ne misli o tome.

Nada Macura ima udvarače i nepristojne ponude. Ja sebi:Jelena je li te sramota?

- Verovatno što ona nema udvarače. Ja ne priznajem da ih imam-rekla je Macura, a koliko je bila uverljiva procenite sami.

Nada Macura je čeznula da bude estrada, a završila na medicini. A sad je školovana estrada. Da nije školovana ne bi joj Pink oprostio tu tonažu

- Dok sam studirala i završila 2 specijalizacije nikada nisam čeznula da budem estrada. Drugi su me napravili jer su smatrali da imam taj potencijal. Ne znam šta je tonaža, ne razumem.

Kako je Macura iskomentarisala seksi apotekarku Anu Milanović i kako se obračula sa jednim voditeljem usred Espreso tvitera, pogledajte u videu ISPOD!

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso/ Vanja P.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.