SNIMAK SRBA IZ PARALIJE ZAPANJIO SVE! Da li je moguće da smo toliko lud narod, pa i Grci moraju da nas trpe (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Društvene mreže

"Ovo samo Grčka može"

SNIMAK SRBA IZ PARALIJE ZAPANJIO SVE! Da li je moguće da smo toliko lud narod, pa i Grci moraju da nas trpe (VIDEO)

Ono što posebno sve oduševljava jesu grčki domaćini, od kojih mnogi govore prilično dobro srpski jezik ili se bar trude da ga progovore

Objavljeno:

Iako je letnja sezona tek počela, već sada je jasno da će naši turisti najviše putovati u Grčku, a Paralija je mnogima omiljena destinacija. Nema spora da iz godine u godinu u Paraliji, ali i u drugim letovalištima Olimpijske regije, odmara veliki broj srpskih turista.

Ono što posebno sve oduševljava jesu grčki domaćini, od kojih mnogi govore prilično dobro srpski jezik ili se bar trude da ga progovore.

Osim što se domaćini trude da govore srpski jezik, vrlo često se može čuti srpska muzika u restoranima, kafićima i drugim ugostitreljskim objektima.

Na Facebook grupi Grčka info gde svoja iskustva dele srprski turisti koji odlaze na letovanje u nama bratsku zenlju, pojavio se video snimak na kojem se može čuti kako se ori srpsko kolo.

Iako ova situacija nije možda neuobičajena onim turistima koji redovno posećuju ovo letovalište, nekima je bilo jako čudno da ovo čuju pa su se ispod videa ređali komentari iznenađenja, dok je nekima bilo čak i neprijatno.

"Za to je dovoljno da odete na neki seoski vašar pod šatru", "Paralija je majka", "Tuga, odeš na more DA igraš kolu u plićaku, nikada mi nece biti jasna ova seljana iz paralije", "Bukvalno jos jedan od 900 razloga zasto nikad necu otici u Paraliu" ređali su se komentari.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.