PREVARANTI ZOVU ALI NE ZNAJU ZA OVAJ DETALJ: Novosađanka već 2 godine čeka vlasnika izgubljenog sata!
Nađen sat, Foto: Printscreen

potraga!

PREVARANTI ZOVU ALI NE ZNAJU ZA OVAJ DETALJ: Novosađanka već 2 godine čeka vlasnika izgubljenog sata!

Naime, vrlo lako može da proveri da li joj se javlja pravi vlasnik ili ne, i to zato što sat ima predivnu posvetu čji će sadržaj znati samo pravi vlasnik

Objavljeno:

Na Fejsbuk grupi "Novosađanke" osvanula je fotografija sata koju je objavila Maja R. a koja ima samo jednu nameru - da izgubljeni sat vrati pravom vlasniku. Sat je kod nje već pune dve godine, kada ga je pronašao Majin sin. Ona je od tada u stalnoj potrazi za vlasnikom, ali bezuspešno.

Kaže da joj se do sada javio bezbroj ljudi. Predstavljaju se da su vlasnici sata, ali sve prevarant do prevaranta, kaže Maja. Naime, vrlo lako može da proveri da li joj se javlja pravi vlasnik ili ne, i to zato što sat ima predivnu posvetu čji će sadržaj znati samo pravi vlasnik, ispričala je ova žena.

Sat
foto: Printscreen

Ona veruje da će kada ugleda lice osobe čiji je sat i koliko bi ta osoba bila srećna, to i za nju bila ogromna radost i sreća.

Njeno zalaganje i apeli da se vlasnik pronađe su naišli na veliki broj pohvala i pozitivnih komentara. Maja se stoga ipak nada da će se vlasnik ipak javiti, a sat je, kako kaže, do tada na sigurnom.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.