EVO KAKAV STAN U SRBIJI MOŽETE DA KUPITE ZA 50.000 EVRA: Postoji rešenje čak i ako želite da živite u CENTRU!
Stanovi, prodaja, Foto: Profimedia

KO BI REKAO

EVO KAKAV STAN U SRBIJI MOŽETE DA KUPITE ZA 50.000 EVRA: Postoji rešenje čak i ako želite da živite u CENTRU!

Do pre dve godine na tržištu nekretnina u Srbiji najviše su se tražili stanovi od 50.000 evra

Objavljeno: 08:49h

Nekada ste za taj novac mogli da kupite od manjih stanova i garsonjera na najatraktivnijim lokacijama u velikim gradovima širom Srbije, do većih stanova (u pojedinim slučajevima površine i od 100 kvadrata), sada je taj izbor nešto uži.

Prema podacima sa oglasnog portala Nekretnine.rs, za tu cifru danas mogu da se pazare i nameštena garsonjera površine 28 kvadrata na Vračaru u Beogradu u starogradnji, ali i na primer trosoban dvospratan prazan stan u naselju Durlan u Nišu.

Što se tiče novogradnje, za ovu svotu novca se uglavnom nude jednosobni ilil jednoiposobni stanovi, piše Blic.

Nikola Jokić, Beograd, Bilbord
foto: Uroš Arsić

Beograd

Kada pogledamo ponudu za Beograd, nije da nema izbora s'tim što da ako se za 50.000 evra gleda nekretnina u centru grada, pa čak i širem centru, teško može da se nađe nekretnina veća od 30 kvadrata.

Tako postoji i jedna, kompletno opremljena, garsonjera kod Kalenić pijace na Vračaru površine 28 kvadrata koja se trenutno prodaje za okruglo 50.000 evra, koja je u odličnom stanju. Za isti novac može i da se kupi i veći stan doduše na periferiji grada.Onda, jedan trosoban stan na dva sprata na Ledinama, površine 68 kvadrata koji je takođe opremljen i nalazi se u zgradi koja je sagrađena 2014. godine.

U slučaju da vas interesuje novogradnja, u Beogradu možete naći te stanove u ovom cenovnom rangu samo na periferiji. Na primer, u Borči u zgradi koja je završena pre par meseci je oglašen na prodaju stan površine okruglo 30 kvadrata, koji je kompletno prazan.

Novi Sad
foto: V. Veličković

Novi Sad

U slučaju Novog Sada, za 50.000 evra možete da kupite na primer, nameštenu garsonjeru površine 24 kvadrata na Bulevaru oslobođenja.

Takođe, za nešto manje novca (49.900 evra) može da se nađe u naselju Adice, jednosoban stan novogradnje površine 32 kvadrata, koji je kompletno opremljen i namešten. Za istu količinu novca postoji i jedan stan na Sajmu, površine 53 kvadrata starogradnje koji je takođe namešten.

Niš

U Nišu za ovu svotu novca dobijate nešto veće nekretnine za razliku od prethodna dva grada. U naselju Pantelej se tako prodaje dvosoban stan, površine 36 kvadrata, u starogradnji za 50.000 evra.

Sa druge strane, postoji i jedan trosoban dupleks u Durlanu površine 76 kvadrata, koji je doduše nema nameštaj, ali ima potrebnu belu tehniku.

Što se novogradnje tiče, u naselju Apelovac se prodaju kompletno prazni stanovi u novogradnji površine 36 kvadrata.

Zgrada, Niš
foto: Printscreen/Google Maps

Pančevo

U centru Pančeva stoji oglašen dvosoban stan površine 52 kvadrata u rekonstruisanoj zgradi, i košta okruglo 50.000 evra, ali nije opremljen. Takođe u Pančevu se može i naći u ulici Braće Jovanovića, stan površine 52 kvadrata koji je kompletno renoviran i opremljen.

Na primer, na Strelištu ima u ovom cenovnom rangu na prodaju i stanova u novogradnji uglavnom površine 45 kvadrata.

Kragujevac
foto: Beta/Miloš Miškov

Kragujevac

U centru Kragujevca po ceni od 50.000 evra prodaje se trosoban stan površine 70 kvadrata, koji je na dva nivoa i koji je kompletno namešten, ali se radi o starogradnji. Takvih stanova postoji na više lokacija u Kragujevcu. Mi smo našli i jedan površine 68 kvadrata "kod pivare" u blizini centra, koji je kompletno renoviran i namešten.

Takođe, po istoj ceni, ako ste zainteresovani za novogradnju, u Kragujevcu se za 50.000 evra prodaju stanovi do 40 kvadrata. Na sajtu Nekretine.rs može da se nađe jedna garsonjera površine 36 kvadrata, u kojoj su kompletno opremljene kuhinja i kupatilo dok je ostatak prazan i nenamešten.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.