RADOVI U BEOGRADU NA ČAK 24 LOKACIJE: Probajte da izbegnete OVE KRITIČNE TAČKE!
Radovi, Foto: Aleksandar Čolić

IZBEGAVAJTE

RADOVI U BEOGRADU NA ČAK 24 LOKACIJE: Probajte da izbegnete OVE KRITIČNE TAČKE!

Pogledajte spisak 24 lokacije na kojima su trenutno veći radovi

Objavljeno:

Veliki broj radova aktuelan je širom grada. Brojne ulice se rekonstruišu, ali i raskopavaju zbog radova na kanalizaciji, vodovodu ili zameni elektroinstalacija. Nastavljeni su i velili radovi u Antifašističke borbe i na Bulevaru despota Stefana.

Pogledajte spisak 24 lokacije na kojima su trenutno veći radovi, koji u najvećem broju slučaja podrazumevaju i obustavu saobraćaja.

Koje linije su izmenjene u Beogradu, informacije o gradskom prevozu

Linije 47 i 94

Zbog radova u resniku do 31. maja izmenjene su trase linija 47 i 94 u Resniku.

Linije 81 i 81L

Tokom rekonstrukcije Ulice Pavla Vujsića linije 81 i 81L izmenjene su na Altini do 15. aprila.

Linije 72, 607 i A1

Linije 72, 607 i A1 izmenjene su u zoni Aerodroma "Nikola Tesla" zbog radova.

Linije 23 i 53

Vozila sa linija 23 i 53 će u oba smera saobraćati ulicama: Požeškom, Trgovačkom, Ace Joksimovića, Ratka Mitrovića, Kneza Višeslava i dalje redovnim trasama do 13. aprila.

Uvodi se privremena linija 57L (Banovo brdo – Cerak vinogradi)

Linije 94 i 95

Tokom izvođenja radova radova na rekonstrukciji distributivnog toplovoda sa priključcima duž ulica Аntifašističke borbe (Novi Beograd), došlo je do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi se izvode na kolovozu u ulici Аntifašističke borbe, na delu od raskrsnice sa ulicom Milutina Milankovića do raskrsnice sa ulicom Jurija Gagarina. Radovi će se izvoditi po fazama:

U aktuelnoj fazi vozila sa linija broj 94 će saobraćati ulicama: u smeru ka Bloku 45 – Jurija Gagarina, Marka Hristića, Đorđa Stanojevića, Bulevar Milutina Milankovića i dalje redovnom trasom, dok u suprtonom smeru će saobraćati redovno.

Vozila sa linije broj 95 će saobraćati ulicama: u smeru ka gradu – Jurija Gagarina, Bulevar Milutina Milankovića, Milentija Popovića i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno.

Linije: 24, 26, 37, 44

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici Francuska u Beogradu, na delu od ulice Cara Dušana do ulice Braće Jugović, doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Radovi će se izvoditi bez saobraćaja do 3. aprila.

Аutobuske linije 24, 26 i 26N će u smeru prema Dorćolu saobraćati ulicama Trg Republike, kroz terminus "Trg Republke", Bulevar despota Stefana, Džordža Vašingtona, Cara Dušana i dalje redovnim trasama, dok će u suprotnom smeru saobraćati ulicama Cara Dušana, Džordža Vašingtona, Bulevar despota Stefana, Braće Jugovića, Francuska, Trg republike i dalje redovnim trasama.

Аutobuske linije 37 i 44 će u smeru prema Dorćolu saobraćati ulicama Trg Republike, kroz terminus "Trg Republke", Bulevar despota Stefana, Džordža Vašingtona, Cara Dušana, Venizelosova i dalje redovnim trasama, dok će u suprotnom smeru saobraćati ulicama Venizelosova, Cara Dušana, Džordža Vašingtona, Bulevar despota Stefana, Braće Jugovića, Francuska, Trg republike i dalje redovnim trasama.

Vozila će na izmenjenom delu trasa koristiti stajališta "Pijaca Skadarlija" u oba smera.

1 / 5 Foto: Aleksandar Čolić

Linija 82

Tokom izvođenja druge faze radova na otklanjanju kvara na kanalizacionoj mreži u zoni raskrsnice ulice Vojvođanska i Gandijeva, do 10. aprila menja se trasa linije 82, koja će ka Bloku 44 i dalje saobraćati ulicama: Gandijeva, Pere Segedinca, Mustafe Golubića, Vojvođanska, Gandijeva i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.

Linije 708 i 709

Zbog radova u Ulici Isidora Stojanovića u Plavim horizontima, do 22. aprila menjaju se trase linija 708 i 709.

Trasa je: Put za Plave horizonte, Milke Lukić, Nikolaja Saltikova, Koste Brankovića, Isidora Stojanovića i dalje redovnim trasama.

Koje ulice su zatvorene, gde su radovi u Beogradu

1. Isidore Stojanović (Plavi horizonti)

Tokom radova na asfaltiranju i uređenju ulica Isidore Stojanović biće zatvorena za saobraćaj u periodu do 25. maja.

2. Bosanska (Zemun)

Zbog radova na kanalizaciji zatvara se Bosanska ulica u Zemunu od Tršćanske do Dragana Rakića. Radovi traju do 9. aprila.

3. Učitelja Miloša Jankovića

Ulica učitelja Miloša Jankovića zatvara se za saobraćaj na delu od Milana Rakića do Preševske i od Preševske do Čingrijine ulice.

Radovi traju od 5. do 13. aprila.

4. Blagoja Parovića

Ulica Blagoja Parovića zatvara se u fazama sve do 27. juna.

U ovoj ulici radi se vodovod.

5. Staro jezgro Zemuna, Dušana Vukasovića

U starom delu Zemuna radi se na kanalizaciji.

Do 12. aprila zatvara se Ulica Dušana Vukasovića.

U kasnijim fazama do 16. odnosno 20. aprila menja se režim saobraćaja.

6. Toplovod na Novom Beogradu (veliki radovi, fazno izvođenje)

Tokom radova "Beogradskih elektrana" menja se saobraćaj u Ulici atifašističke borbe, u zoni raskrsnice sa Ulicom Jurija Gagarina, do 30. marta.

7. Visokonaponski kabal na Bulevaru despota Stefana (veliki radovi, fazno izvođenje)

Tokom radova na izgradnji podzemnog elektroenergetskog voda, koje izvodi akcionarsko društvo "Elektromreža Srbije", biće izmenjen režim saobraćaja u Bulevaru despota Stefana. U ovom trenutku radi se u zoni raskrsnice sa Cvijićevom.

8. Brankov most

Tokom radova na zameni čeličnih konzolnih elemenata – nosača stubova javne rasvete na mostu preko reke Save, u produžetku Brankove ulice, koje izvodi JP "Putevi Beograda", biće zatvorene za saobraćaj leve saobraćajne trake u oba smera, u periodu do 22. aprila, ali i od 25. aprila do 25. maja.

9. Šumadijska (Zemun)

Zbog redovnog održavanja zatvara se Šumadijska ulica od Cara Dušana do raskrsnice sa ulicama Skopljanska, Vojvođanska i Mostarska do 5. aprila.

10. Gročanska

Tokom radova na vodovodnoj mreži menja se režim saobraćaja u delu Gročanske ulice, između Tome Maksimovića, sporedni deo i raskrsnice sa ulicama Tome Maksimovića i Velimira Teodorovića, u periodu do 4. aprila.

11. Svetosavska

Tokom radova na izgradnji kanalizacije, za saobraćaj se zatvara Svetosavska ulica, od raskrsnice sa Gundulićevom i Rajačićevom do raskrsnice Dubrovačkom, u periodu do 13. aprila.

12. Jovice Vasiljevića

Zbog radova na kanalizaciji zatvara se ulica Jovice Vasiljevića od broja 1 do 96, izmena traje do 18. maja.

13. Višnjička

Tokom radova na redovnom održavanju menja se režim saobraćaja, pri čemu je zauzet deo kolovoza (leva saobraćajna traka u oba smera) u Višnjičkoj ulici, od raskrsnice sa Diljskom do raskrsnice sa Put za Adu Huju, do 7. aprila.

14. Vojvode Stepe (Kumodraž)

Zbog izgradnje kanalizacije menja se režim saobraćaja u Vojvode Stepe, između Gunjaka i Kalemarske do 20. maja.

15. Vojvode Dovezenskog i Aradska

Zbog izgradnje kanalizacije zatvaraju se ulice Vojvode Dovezenskog i Aradska od Bulevara kralja Aleksandra do Hektorovićeve, a izmena traje do 11. juna.

16. Dobropoljska

Dobropoljska ulica zatvara se za saobraćaj svake srede i subote do 22. aprila, zbog izgradnje stambenog objekta.

17. Danilova

Danilova ulica zatvara se na delu od Klaničke stare do kućnog broja 7, a izmena traje do 5. aprila.

18. Radovi u Resniku

Zbog radova u Resniku zatvorene su sledeće ulice: Ratka Sofijanića 2. deo, Mandrinska, Mavrovska 2. deo i Mavrovska do 29. aprila.

19. Prolećna i Ulica topola

Zbog izgradnje kanalizacije Ulica prolećna i Topola zatvorene su do 15. aprila.

20. Zatvorena mreža ulica u Kumodražu

Tokom radova na izgradnji kanalizacije za saobraćaj će biti zatvorene sledeće ulice u Kumodražu: Stare Porte, Kovačka, Vojkanovo sokače, Jasmina, Vinarska, Đurđevdanska i Miholjska do 20. jula.

21. Kolašinska

Tokom radova na izgradnji stambenog objekta zatvara se saobraćaj u Kolašinskoj ulici kod broja 31 do 26. aprila.

22. Volgina

Zbog radova JP "Putevi Beograda" zatvorena je Volgina ulica od Kordunaške do ulaza u opservatoriju. Izmena traje do 9. aprila.

23. Milovana Lazarevića (Lazarevac)

Ulica Milovana Lazarevića zatvorena je do 31. maja zbog rekonstrukcije.

24. Šangajska (Batajnica)

Tokom radova na vodovodu u Batajnici, u naselju Šangaj za saobraćaj su zatvoreni delovi ulica Branka Živkovića, Nikole Demonje, Šangajska 1 deo, Mladih gorana i Belegiška, do 16. septembra.

Bonus video:

02:22

VOZAČI OPREZ! Radovi na ovim deonicama ZNATNO USPORAVAJU saobraćaj, a evo koliko se čeka na granicama

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.