EVO DO KADA ĆE BITI ZATVORENE DVE TRAKE U BULEVARU DESPOTA STEFANA: Spremite se za gužve i HAOS!
Radovi, Foto: Filip Plavčić

RADOVI

EVO DO KADA ĆE BITI ZATVORENE DVE TRAKE U BULEVARU DESPOTA STEFANA: Spremite se za gužve i HAOS!

Značajno je i to što u Bulevaru despota Stefana izlazi i budući tunel koji ide od Ekonomskog fakulteta

Objavljeno:

Nova građevinska sezona u prestonici počela je 1. marta radovima u Bulevaru despota Stefana, koji će se u etapama odvijati do 25. septembra.

Trenutno su, od četiri trake, za saobraćaj zatvorene dve ispod Palmotićeve ulice, koja će biti neprohodna do 6. marta.

Takođe, na Novom Beogradu do kraja godine trajaće radovi na rtekonstrukciji distributivnih toplovoda, koje izvode "Beogradske elektrane".

- Ovaj deo izgradnje energetskog kabla u Bulevaru despota Stefana izuzetno je značajan - rekao je gradski menadžer Miroslav Čučković. - To predstavlja sigurnu snabdevenost električnom energijom, a u ovom delu počinje i izgradnja metroa, tako da će kabl omogućiti napajanje takozvane krtice, koja će iz ovog pravca krenuti ka Beogradskom sajmu.

Prema njegovim rečima, značajno je i to što u Bulevaru despota Stefana izlazi i budući tunel koji ide od Ekonomskog fakulteta.

- Radovi će trajati do 25. septembra, ali će ići segmentualno, odnosno trideset metara dnevno, tako da neće biti totalne začepljenosti Bulevara u celoj dužini, već će se sve pomerati kako budu građevinske mašine radile i zatvarale rov sa položenim kablom. Sa obzirom na njegovu snagu mora da ima veliki iskop, širine jedne saobraćajne trake. Kada se bude išlo ka centralnim ulicama Čarlija Čaplina i Cvijićevoj građani će o radovima biti blagovremeno obavešteni, sve dok se ne stigne do trafostanice na Pančevačkom mostu.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.