VELIKE IZMENE U GRADSKOM PREVOZU: Promena režima rada na čak 3 LOKACIJE U BEOGRADU!
Gradski prevoz, Foto: Petar Lazović

važno!

VELIKE IZMENE U GRADSKOM PREVOZU: Promena režima rada na čak 3 LOKACIJE U BEOGRADU!

Uvode se privremena stajališta

Objavljeno:

Tokom radova na otklanjanju kvara na toplovodu u Sinđelićevoj ulici, na delu od Mileševske do Bulevara kralja Aleksandra, doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Zbog radova saobraćaj će biti obustavljen od 25. do 26. marta, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Menja se režim rada linija JGP-a i to tako što će vozila sa linije 25 i 25P saobraćati sledećom trasom: u smeru ka Vukovom spomeniku – Maksima Gorkog – Krunska – Beogradska – Bulevar kralja Aleksandra – Ruzveltova i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno.

Bulevar kralja Aleksandra
Bulevar kralja Aleksandrafoto: Printscreen/Youtube/NEW HOUSE DESIGN

Vozila sa linije 26 će saobraćati trasom: u smeru ka Tašmajdanu – Maksima Gorkog – Krunska – Beogradska – Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati uobičajenom trasom.

Privremeno se uspostavlja stajalište „Pijaca Kalenić 1” za linije 25, 25P i 26 u Krunskoj ulici (gledano u smeru ka Beogradskoj ulici) u visini parka „Petra Bojovića”.

Javni prevoz izmenjenom trasom zbog radova na Smederevskom putu

Sekretarijat za javni prevoz saopštio je da će doći do promena u radu linija javnog prevoza zbog radova na izgradnji transportnog sistema za prenos toplotne energije duž Bulevara kralja Aleksandra – Smederevski put, na delu od Smederevskog puta 29z do Bulevara kralja Aleksandra 640 642 (benzinska stanica). Radovi će se izvoditi od 25. marta do 15. aprila.

Smederevski put
Smederevski putfoto: Google street view

Vozila sa linija 302, 303, 304, 305, 306 i 307 će se kretati redovnim trasama, uz naizmenično propuštanje regulisano saobraćajnim znakovima. Vozila sa linija 351, 355, 355A, 355B, 356, 361, 361B i 363 saobraćaće na sledeći način: u smeru ka naselju Boleč kretaće se od terminusa „Šumice” ulicama: Vojislava Ilića, Mokroluškom, Toplice Milana, uključenjem na Auto-put Beograd–Niš (smer ka Nišu), Auto-put Beograd–Niš (smer ka Nišu), Kružnim putem Rakovica, Kružnim putem, Smederevskim putem i dalje redovnom trasom, dok će u smeru ka terminusu „Šumice” koristiti sledeću trasu: Smederevski put – Kružni put – Kružni put Rakovica – Auto-put Beograd–Niš (smer ka Beogradu) – isključenje sa Auto-puta Beograd–Niš (smer ka Beogradu) na ulicu Vladimira Tomanovića – Vladimira Tomanovića – Vojislava Ilića i terminus „Šumice”.

Promena režima rada javnog prevoza u Francuskoj ulici

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Francuskoj ulici, na delu od Ulice cara Dušana do Ulice braće Jugovića, doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi
Radovifoto: Filip Plavčić

Zbog radova, saobraćaj će biti obustavljen od večeras u 22 časa do 27. marta do 4 časa, i u periodu od 31. marta od 22 časa do 3. aprila do 4 časa.

Tokom izvođenja radova, menja se režim rada linija JGP-a na sledeći način: – autobuske linije 24, 26 i 26N će u smeru prema Dorćolu saobraćati trasom: Trg republike – kroz terminus „Trg republike” – Bulevar despota Stefana – Džordža Vašingtona – Cara Dušana i dalje redovnim trasama, dok će u suprotnom smeru saobraćati trasom: Cara Dušana – Džordža Vašingtona – Bulevar despota Stefana – Braće Jugovića – Francuska – Trg republike i dalje redovnim trasama; – autobuske linije 37 i 44 će u smeru prema Dorćolu saobraćati sledećom trasom: Trg republike – kroz terminus „Trg republike” – Bulevar despota Stefana – Džordža Vašingtona – Cara Dušana – Venizelosova i dalje redovnim trasama, dok će u suprotnom smeru saobraćati trasom: Venizelosova – Cara Dušana – Džordža Vašingtona – Bulevar despota Stefana – Braće Jugovića – Francuska – Trg republike i dalje redovnim trasama.

Vozila će na izmenjenom delu trasa koristiti stajališta „Pijaca Skadarlija” u oba smera.

01:42

BEOGRAD BI MOGAO DA DOBIJE JAVNI PREVOZ I NA REKAMA: Trasa od Grocke do Obrenovca, a za vožnju brodom važiće posebna pravila!

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.