GORAN VESIĆ DONEO OPROŠTAJNI VENAC ZA MATEJA: Došao je da oda počast
Goran Veisć, Foto: Uroš Arsić

OPROSTIO SE!

GORAN VESIĆ DONEO OPROŠTAJNI VENAC ZA MATEJA: Došao je da oda počast

Hvala svim poznatim i nepoznatim ljudima koji su meni i porodici izražavali podršku

Objavljeno:

U crkvi svetog Ante u toku je služba za Mateja Periša, ljudi ponavljaju reči molitve.

Nenad Periš je zajedno sa prijateljicom Mateja ušao u crkvu i uneo kovčeg sa telom preminulog sina.

Telo Mateja biće ispraćeno za Split u 17 sati, nakon završene mise.

Na ispraćaj Mateja Periša stigao je i zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić. Doneo je veliki venac od belog cveća na kom je piše "zbogom Matej, grad Beograd".

1 / 10 Foto: Uroš Arsić

Podsetimo, Ministarstvo unutrašnjih poslova zvanično saopštava da je DNK analizom tela koje je juče oko 9.20 časova pronađeno u Dunavu, na Adi Huji, utvrđeno da se radi o hrvatskom državljaninu Mateju Perišu (1994) čiji je nestanak prijavljen policiji u Beogradu 31. decembra prošle godine.

Periš je posebno istaknuo kako zahvaljuje svima onima koji su protekla četiri i po meseca, odnosno 139 dana do pronalaska tela živeli i saosećali s njegovom porodicom.

- Još jednom hvala MUP-u Srbije koji je odradio ogroman posao. Hvala MUP-u RH, kao i MUP-u BiH, koji je takođe odradio deo poslova. Hvala svim poznatim i nepoznatim ljudima koji su meni i porodici izražavali podršku. Hvala medijima, građanima Srbije i Beograda, sveštenicima a koji su mi bili od nemerljive pomoći, mojim Splićanima, Blaženku Bobanu, županu Splitsko-dalmatinske županije, svim stanovnicima RH koji su mi slali poruke podrške. Jedno veliko hvala Vladi RH, a posebno premijeru Andreju Plenkoviću koji mi je davao podršku, kada je god to mogao i koji me u sredu, nakon pronalaska tela i nazvao - rekao je Nenad Periš.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.