NIKO NIJE VEROVAO DA JE NJENO BUJNO POPRSJE DAR MAJKE PRIRODE! Pokazala je RENDGEN snimak, PRIRODNE SU? (VIDEO)
Klaudija River, Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Youtube/Claudia Rivier

AU

NIKO NIJE VEROVAO DA JE NJENO BUJNO POPRSJE DAR MAJKE PRIRODE! Pokazala je RENDGEN snimak, PRIRODNE SU? (VIDEO)

Krajem juna, nakon što je grudi ukrasila kockicama kao podršku 'Vatrenima' odlučila je otići na rengensko snimanje kako bi svima dokazala pravu istinu

Objavljeno: 15:06h

Još od prvog njenog pojavljivanja u javnosti, svi su sumnjali da grudi influenserke Klaudije Rivier (25) nisu prirodne. Ona je pokušala objasniti da nije oduvek imala bujne grudi, nego je za sve kriv višak kilograma koji odlazi upravo tamo.

- Kao mlađa definitivno nisam imala ovako bujne grudi, zapravo nisam mogla ni sanjati da ću danas biti poznata zbog njih. Ljudi često preispituju moju prirodnost s obzirom na građu tela, nije im jasno zašto u nekim delovima tela ne dobijam kilograme, dobijam, samo u manjim količinama, a zasluge za to svakako idu građi tela - ispričala je pre nekoliko meseci.

Krajem juna, nakon što je grudi ukrasila kockicama kao podršku 'Vatrenima' odlučila je otići na rengensko snimanje kako bi svima dokazala pravu istinu. Njenu istinu.

- Odlučila sam vam snimiti zanimljivi i edukativni video, malo drugačiji nego inače, koji verujem svi dugo očekujete. A to je jesu li moje grudi prirodne ili nisu. Danas ćemo to zaista i saznati od jednog uglednog doktora Ivana Drinkovića koji će napraviti ultrazvuk mojih grudi - ispričala je u video zapisu Klaudija.

- Sve to u svrhu razotkrivanja gorke istine jesu li moje grudi prirodne ili nisu, odnosno jesu li uvećane jednom od metoda povećavanja grudi - dodaje.

U nastavku, influenserka je vešto objasnila razliku između uvećanja grudi silikonom te lipotransferom. Isto to je kasnije i sam doktor ponovio.

Ugodno smeštena u doktorovoj ordinaciji Klaudija se prepustila rešavanju misterija.

- Kao što vidite, radi se o zdravim i normalnim dojkama, u kojima nema nikakvog silikona niti lipotransfera. Dojke su uredne i zdrave, imaju vezno tkivo i mast te nema nikakvih uvećanja. I sve je prirodno 'kao od majke rođeno' - otkrio je doktor prilikom pregleda.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/claudiarivier

U nastavku on pojašnjava da bi se eventualni silikon video, ali kako ga nema, nalaz je uredan. I što je najbitnije za sve skeptike, bez ikakvog zahvata u smislu povećanja.

- Silikonski umetci imaju svoje nedostatke, može doći do komplikacija, od pucanja silikona do razvijanja limfoma. A s lipotransferom ne mogu se postići tako dobri rezultati kao sa silikonom, on je više za kozmetiku dojke - pojašnjava i dodaje:

- Onaj ko nema iskustva, teško može prepoznati jesu li dojke povećane ili ne. Mi koji se bavimo dojkom odmah vidimo je li ona povećana ili ne. Takve dojke su nešto tvrđe, vidi se rez, operisanu dojku stručnjak prepozna, a s ultrazvukom se sve vidi idealno kao i mesto reza - završava doktor.

Bonus video:

00:37

Modna revija Suzane Perić u Dubajiu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.