NJENE GRUDI NE PRESTAJU DA RASTU: Ova žena PROLAZI KROZ PAKAO, telo više to ne može da izdrži!
Bet, Foto: Printscreen/Facebook

PROŽIVLJAVA PAKAO

NJENE GRUDI NE PRESTAJU DA RASTU: Ova žena PROLAZI KROZ PAKAO, telo više to ne može da izdrži!

Bet sada nosi brus veličine neverovatnih 40HH

Objavljeno:

Bet Koldrik (37) proživljava pakao zbog ogromnih grudi, koje nikako da prestanu da rastu. Ona je svoju ispovest o borbi protiv bolesti, lekovima i najbizarnijem neželjenom dejstvu podelila s britanskim medijima.

Bet je, kaže, imala "normalne" grudi za ženu svoje građe. Već godinama se bori sa zapaljenskim bolestima creva i Kronovom bolešću, zbog čega je više puta menjala terapiju. Doktori su se dovijali da pronađu kombinaciju lekova koja bi joj olakšala neprijatne simptome i omogućila joj da normalno živi.

Zbog Kronove bolesti i ulceroznog kolitisa, Bet je nekoliko puta operisana. Prepisani su joj jaki lekovi, među kojima i steroidi, i onda je primetila da su grudi počele da joj se povećavaju. Nosila je "D" korpu, obim grudi bio joj je 34, ali za tri godine se povećao za sedam veličina brushaltera!

Bet sada nosi brus veličine neverovatnih 40HH, i zbog ogromnih grudi ima stalne bolove u leđima i vratu - njeno telo bukvalno nije dovoljno snažno da bi održavalo ravnotežu!

"Grudi su sastavljene od tkiva dojki, ne sala ili drugog tkiva, tako da nema nade da će se smanjiti same od sebe. Doslovno sam obogaljena jer zbog njih ne mogu ništa da radim. Svaka od njih teška je skoro dva kilograma", rekla je ona.

"Trpim stalne bolove, i dva puta sam podnosila zahtev da budem operisana o trošku države, jer me ogromne grudi sprečavaju da radim posao od kojeg živim", rekla je Bet, koja inače vodi kompaniju za proizvodnju kozmetike.

"Zbog bolesti već imam stoma kesu i nosiću je doživotno, morala sam da promenim način na koji živim, hranim se, krećem se... Ali sada ne mogu da radim ništa", rekla je Bet, koja na Internetu skuplja novac za smanjenje grudi.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.