SLAVONKA IMA NAJVEĆE GRUDI IKAD: Kada vidite šta RADI SA NJIMA završićete u Hitnoj, kao FUDBALSKE SU LOPTE! (FOTO)
Klaudia Rivier, Foto: Printscreen/Instagram

opasna po zdravlje

SLAVONKA IMA NAJVEĆE GRUDI IKAD: Kada vidite šta RADI SA NJIMA završićete u Hitnoj, kao FUDBALSKE SU LOPTE! (FOTO)

Reakcije na ovu njenu sliku su različite

Objavljeno: 11:45h

Klaudia Rivier ponovo šokira svoje pratioce na Instagramu, ovaj put je objavila 2 fotke na kojima pozira sa zmijom oko vrata.

Reakcije na ovu njenu sliku su različite:

"Ja želim biti ta zmija#, "izgledas bolje nego Megan Fox", "Ovo je predobro", pa i do "Što si stavila tog gmaza na sebe", "Moram te otpratiti".

1 / 9 Foto: Printscreen/Instagram

Naime, Klaudia je pažnju medija privukla nakon što su svetski mediji raspisali o njenim bujnim oblinama, za koje ona tvrdi da su potpuno prirodne.

Ova influenserka je jednom prilikom ispričala i da se žene zgražavaju kada je ugledaju, dok joj se muškarci dive, a svoje raskošne obline opravdava viškom kilograma.

Naime, Slavonka se udebljala 30 kilograma kako bi imala figuru s kojom osvaja Instagram.

Klaudiju možete pažljivo osmotriti u galeriji iznad.

Ranije je Klaudia Rivier objasnila je da su joj se grudi povećale zbog 30 kilograma koje je dobila poslednjih godina, a fotografije svojih bujnih atributa redovito objavljuje na Instagramu.

Privukla je pažnju svetskih medija jer tvrdi da su sve njene obline pa tako i grudi prirodne.

25-godišnja influenserka i Instagram model, kojoj na Instagramu piše da je iz Zagreba, kaže da su za njeno veliko poprsje zaslužni kilogrami koje je nakupila.

1 / 3 Foto: Prinstcreen/Instagram

"Kad sam bila mlađa, imala sam verovatno 30 kilograma manje nego danas. Tada nije bilo nikakve naznake grudi", ispričala je za Daily Star.

Klaudia je objasnila da je nekad imala košarice C, što smatra malenim za svoj oblik tela. Iako su joj grudi velike, razmišlja o tome da bi ih mogla još povećati.

"Nisam još bila na nikakvom zahvatu, no razmišljam o ugradnji implatata u grudi", ispričala je.

Kaže da zna da će mnogi pomisliti da je luda jer se njeno poprsje i sada čini golemo.

"Svaki put kad smršavim, gubim deo grudi. Ako ikad smršavim, sigurno ću operisati grudi", istaknula je Rivier, koja je ugradila u prošlosti filere u usnice.

Klaudia ima više od 280.000 pratioca na Instagramu i kaže da je obožavatelji prose svakodnevno.

"To je jako slatko. Volim i cenim svakog svog pratitioca i kada vidim njihov komentar ili poruku, to zagreje moje srce", rekla je influenserka, koja prima i 100 poziva na dan. Objasnila je da se pritom obožavatelji sakriju iza zatamnjenog ekrana.

Ima i 36.700 pretplatnika na stranici za odrasle OnlyFans i naplaćuje 3,60 funti za svoj sadržaj. No taji koliko zarađuje na mesec od svih svojih poslova.

"Uvek naporno radim i dajem 110 posto od sebe u tome i to mi se vraća", zaključila je Klaudia.

Inače, prošle godine u junu mesecu odlučila je otići na rengensko snimanje kako bi svima dokazala pravu istinu. Njenu istinu.

Klaudia Riviera
foto: Printscreen/Instagram

- Odlučila sam vam snimiti zanimljivi i edukativni video, malo drugačiji nego inače, koji verujem svi dugo očekujete. A to je jesu li moje grudi prirodne ili nisu. Danas ćemo to zaista i doznati od jednog uglednog lekara doktora Ivana Drinkovića koji će napraviti ultrazvuk mojih grudi - ispričala je u video zapisu Claudia.

- Sve to u svrhu razotkrivanja gorke istine jesu li moje grudi prirodne ili nisu, odnosno jesu li uvećane jednom od metoda povećavanja grudi - dodaje.

U nastavku, influenserka je vešto objasnila razliku između uvećanja grudi silikonom te lipo transferom. Isto to je kasnije i sam doktor ponovio.

Ugodno smeštena u doktorovoj ordinaciji Klaudija se prepustila rešavanju misterija.

- Kao što vidite, radi se o zdravim i normalnim dojkama, u kojima nema nikakvog silikona niti lipotransfera. Dojke su uredne i zdrave, imaju vezno tkivo i mast te nema nikakvih uvećanja. I sve je prirodno 'kao od majke rođeno' - otkrio je doktor prilikom pregleda.

- Onaj ko nema iskustva, teško može prepoznati jesu li dojke povećane ili ne. Mi koji se bavimo dojkom odmah vidimo je li ona povećana ili ne. Takve dojke su nešto tvrđe, vidi se rez, operiranu dojku stručnjak prepozna, a s ultrazvukom se sve vidi idealno kao i mesto reza - završava doktor.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.