OGROMNE GRUDI SU JOJ BILE TERET! Smanjila ih je i odmah se skinula da pokaže rezultat, razlika je DRASTIČNA! (FOTO)
Neli, Foto: Printscreen Instagram

pogledajte

OGROMNE GRUDI SU JOJ BILE TERET! Smanjila ih je i odmah se skinula da pokaže rezultat, razlika je DRASTIČNA! (FOTO)

Pozvala je svoje pratioce da zagrle svoje grudi - bez obzira na oblik ili veličinu - jer, kako kaže, „svi smo različiti“

Objavljeno:

Neli London je britanski jutjuber, influenserka i model. Poznata je po tome što na svojim društvenim mrežama promoviše prirodan izgled. Nemojte se stideti prekomerne težine, celulita, strija ili opuštene kože nakon operacije.

Nakon operacije odlučila je da smanji grudi, odlučila je da sa svojim pratiocima podeli kako joj grudi izgledaju sa grudnjakom i bez grudnjaka.

"Veliki, mali, viseći, ispupčeni, sa ožiljcima, cevasti, asimetrični, jedna dojka, dve dojke, bez grudi. Sve su to samo grudi. Nikada nisam sreo ženu koja je 100% zadovoljna svojim grudima, uvek izgleda da postoji ideja da se nekako poboljšaju."

Pozvala je svoje pratioce da zagrle svoje grudi - bez obzira na oblik ili veličinu - jer, kako kaže, „svi smo različiti“.

"Možda želimo da budu različite na milion različitih načina. Možemo čak i pokušati da ih promenimo (oh, zdravo ja), ali grudi su grudi, na njihov čudan, često asimetričan način", dodao je influencer.

Mnogi su se odmah našli u njenim rečima i zahvalili joj se u komentarima.

„Ti si najbolji. Hvala ti što si nas sve inspirisao“, „Ovo mi je trebalo. Borim se sa viškom kože posle naglog gubitka kilograma“, „Volim svoje grudi. Ravna sam kao daska, ali ja volim ih“, „Ovo je tako tačno.“ Počela sam da budem srećna sa svojim grudima onog trenutka kada sam shvatila da ima toliko toga što mogu da slavim na svom telu, umesto da se fokusiram na detalje koji mi se ne sviđaju,“ su samo neki od komentari.

Podsetimo, neuspela operacija smanjenja grudi ostavila je velike ožiljke na telu influenserice.

Ona je za BBC tri rekla da je trenutno veoma ponosna na svoje grudi: "Zaista sam ponosna na sebe i svoje telo. Prešli smo dug put i srećna sam što to pokazujem. Zato slikam toliko mnogo i postove“, rekla je Neli veselo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.