DOBILA NASLEDSTVO I POTROŠILA NENORMALNU SUMU NOVCA NA OPERACIJE: Pogledajte kako izgleda, kao druga osoba! (FOTO)
Klara Lima, Foto: Printscreen/Youtube

neverica

DOBILA NASLEDSTVO I POTROŠILA NENORMALNU SUMU NOVCA NA OPERACIJE: Pogledajte kako izgleda, kao druga osoba! (FOTO)

Nakon lečenja od zavisnosti počela je da radi na sebi, a to je u njenom slučaju podrazumevalo i brojne estetske operacije, ali kaže da je sada napokon zadovoljna sobom

Objavljeno:

Nakon što je dobila nasledstvo, potrošila je ogromne sume novca na razne bahanalije, ali i oko milion dolara na plastične operacije - pogledajte kako izgleda!

Klara Lima, 28-godišnja devojka poreklom iz Češke, jako mlada je ostala bez roditelja, koji su poginuli u avionskoj nesreći. Ona je tada dobila veliko nasledstvo, a trošila ga je mahom kako bi zadovoljavala svoje zavisnosti – pušila je po dve paklice cigareta dnevno, pila i drogirala se i kako kaže, potpuno je odustala od svog života, a borila se i sa anoreksijom i bulimijom.

Klara je danas, međutim, potpuno druga osoba, i to ne samo fizički. Naime, ona je posle meseci rehabilitacije uspela da se izleči od svojih zavisnosti, ali se može reći da je sada postala zavisna od plastičnih operacija, na koje je , prema sopstvenim rečima, potrošila oko milion dolara.

"Imala sam sedam operacija, tri puta sam podizala zadnjicu i četiri puta sam uvećavala grudi. Na ceo svoj izgled sam potrošila verovatno oko milion dolara", kaže ona.

Estetske operacije je finansirala novcem koji je dobila od prodaje firme njenih roditelja, koji su poginuli kada se srušio privatni avion u kojem su se nalazili.

Sa ove distance, kaže da je veoma opasno nekom tako mladom dati mnogo novca.

"Sa 17 sam napravila sve gluposti koje sam mogla jer sam bila usamljena", priznaje, kaže Klara i dodaje da je srećna što je živa.

Nakon lečenja od zavisnosti počela je da radi na sebi, a to je u njenom slučaju podrazumevalo i brojne estetske operacije, ali kaže da je sada napokon zadovoljna sobom.

Pogledajte kako sada izgleda:

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram

Bonus video:

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!
01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media